iphone hacks og software

Med iPhone nyheden om Apple lanceringen er antallet af iPhone hacks steget eksponentielt, og en stor del af energi er blevet sat i arbejde gennem iPhone-softwaren for at finde, hvor adgangskoder og den “lim” er for en række apps. Den “hellige gral” i øjeblikket er iPhone Frigørelse.

iPhone Frigørelse er i virkeligheden mest efterspurgte hack, og oplåsning betyder, at iPhone kan bruges på alle netværk, og ikke bare AT & Ts. Der har været et par af fordringer til har formået denne iPhone hack ultimativ, men indtil videre er det hele bare rygter, selvom det lader til, at et par faktisk bliver tæt og har formået at vinde ejerskabet af filsystemet. Sigtning gennem iPhone-softwaren, og især de gif billeder, der er indlejret synes at være antallet optagethed af enhver self respekterer iPhone hack købmand rundt om i verden.

En skribent på GigaOM hævder, at de har fået alle de iPhone-funktioner, der arbejder med undtagelse af telefon, voicemail og SMS-funktioner. For at være ærlig kan jeg ikke se pointen i alt dette, at få en iPhone hack at låse dyret ikke vil være til megen nytte, medmindre du bruger iPhone i udlandet og på toppen af​​, at du ikke har nogen 3G-understøttelse.

Hvor jeg kan se en værdi i at få iPhone-software åbnet, er, at når vi har iPhone åbnet så at kunne bruge enheden som et i sidste ende bærbar minicomputer arbejder over et wifi-netværk så vi har noget, der kommer til at være nyttig.

På iPhone nyheder vinstok, det er ikke kun iPhone hacks, der er streaming i tykt og hurtigt, er der også en række altfavnende web apps, som jeg må sige er ret imponerende – godt gået gutter! Sandsynligvis den bedste i øjeblikket, er iPhone hack “iChat til iPhone”, som giver dig med IM kapacitet på AIM. Mere end det, iPhone-software kilde er tilgængelig for dette hack og du kan være vært for det på din egen maskine. Hvis du virkelig mener det alvorligt om at holde up-to-date med den nyeste iPhone Frigørelse og iPhone hacks så tjek iPhone Dev Wiki, der forekommer mig at være den nærmeste til at få en iPhone oplåsning hack.

iPhone-software, som du kan downloade til din nye iPhone kan findes på iPhone Applikationer på nettet. Her finder du alle iPhone-software og applikationer såsom iWeather og flere spil, end du kan ryste en pind på. Desværre, indtil vi får iPhone hack, der vil åbne op for iPhone til tredjeparts applikationer, vi bliver nødt til at gøre med Apple iPhone software, som vi får lov til at spille med i øjeblikket.

Hvor lang tid før vi har en iPhone hack, der vil hjælpe os med at låse iPhone helt er som at bede, hvor længe er et stykke snor, men med den energi, der bliver afsat til det, jeg tror det kunne være hvilken som helst dag nu.

Reklamer