Mobilabonnementer, Teleselskaber og Smartphones

iPhone-5-vs-Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One-SpecifikationerEr du også på udkig efter nye mobilselskaber, teleselskaber og de billigste mobilabonnementer? Så kan du finde en komplet mobilguide her af både iphone, ipads, macbooks, Samsung telefoner og meget mere.
Den nye Samsung galaxy S4 er jo som sagt landet for en måned siden, og efterfølgende er der allerede solgt hele 10 mill telefoner af netop S4 modellen. Dette er er klaret på blot en måned hvor Samsung galaxy S3 og S2 måtte bruge henholdvis 55 dage og 5 måneder.

Der er ingen tvivl om at køber du en samsung galaxy S4 uden mobilabonnement og du har kigget igennem alle de teleselskaber så skal du gøre op med dig selv om du ønsker at købe din nye mobil med eller uden et mobilabonnement? hvis du vælger at købe et billigt mobilabonnement, så skal du være opmærksom på hvad du egentlig betaler for, mange bliver måske pålagt at vælge et abonnement hvor der er 50 timers gratis taletid, fri sms, fri mms, og 3 GB fri data med 4G/lte. Meeen der er jo ingen grund til at betale måske 299 kr pr måned for denne mobilbinding hvis du kun bruger din telefon til at ringe og give beskeder til lillemor eller dit arbejde.

Der findes mobilabonnementer hvor du kan betaler pr påbegyndt minut du snakker, denne pris er måske 29 øre pr minut, men hvis du samtidig kun bruger din mobil til korte beskeder, og egentlig er ligeglad med at surfe på internettet, høre mp3 musik, tjekke emails og spille mobilspil, så vil det være spild af penge at betale næsten 300 kr på måned for dit mobilabonnement.

Er du i tvivl, så send os en mail, og vi vil prøve at guide sig så godt vi kan, ellers tjek vores mobilguide ud inden du bestiller din næste telefon og abonnement.

Man må sige at samsung har sat standarden for mobiltelefoner nu og deres tekniske kunnen, selv en iphone 5 virker nærmest forældet samlignet med S4 mobilen. HTC One er kommet stærkt tilbage på det store mobile marked og har leveret en mobil der skriger KVALITET og atter KVALITET! Telefonen er fremstillet i lækre materialer og under unibodyen finder du en snapdragon processor som kan give baghjul til de fleste bærbare pc´er når det kommer til multitasking og tunge programmer samt spil til mobiltelefoner.

Vi er ikke i tvil om at Apple allerede nu har fået produceret en prototype af en iphone 5s da de allerede nu er bagud i kampen om de mange mobilkunder som skifter mobiltelfonen ud hver gang en ny mobil lander i Danmark. Der er benhård konkurrence imellem Samsung, HTC, Sony, Apple og Nokia, og allesammen vil være den ultimative mobilproducent som skriger kvalitet når du står med den i hånden og skal vise den frem for dine venner og bekendte.

Mobilkamera er jo een af de vigtigste ting når du vælger din mobiltelefon, der er jo ikke mange der idag render rundt med et rigtigt kamera i tasken, så det er rart man lige kan hive mobilen op af lommen og tage det vigtige billede som lige akkurat er foran dig. HTC one og Galaxy S4 har taget teten på kamera-området, også foran iphone, de 2 nævnte mobiler er simpelthen noget af de bedste vi nogensinde har set indenfor for mobiltelefoni og kameramobiler. De ligger meget ens i kvalitet, men er fuldstændige forskellige i deres opbygning, opløsning på kameraet er også forskelligt, men da de har hver deres måde at fremvise hvordan et kamera skal kunne tage og vise billeder så blir det samlet produkt meget tæt på hinanden. Vi mener her på redaktionen at HTC ONE tager en anelse bedre billeder end Samsung galaxy S4, men kommer det til aften og mørke så er det Galaxy S4 der løber med sejren, grundet de mange tekniske specifikationer telefonen har indbygget, på dette område kan HTC one ikke følge med samsung.

Man kan sige at HTC er bedre out of box end samsung galaxy S4, men samsungen har flere indstillinger så i dårlige kamera og billedforhold vil du kunne vælge og justere dig bedre ind på at tage det perfekte billede med din galaxy mobiltelefon.

Igen er det dog en smagssag hvilken man kan lide, men vi synes HTC er foran på lige dette punkt da den er mere brugervenlig, kan du derimod lide at nørde med gadgets og smartphones, så skal du vælge samsung galaxy S4 da der er langt flere indstillinger og du kan vælge meget mere. I sidste ende er det op til dig, designmæssigt synes vi HTC er den flotteste telefon der er skabt, og også pænere end apple iphone 5 som egentlig havde den 1 plads, meen apple er faldet af på den, hvor Samsung har 5″ skærm og htc one har en flot 4,7″ skærm, kan iphone 5 kun prale af en lille 4″ skærm som vi synes er ALT for lille til normalt brug, hvis du kun skal sende sms og tale, så er den perfekt, men skal du browse på internettet med mobilt bredbånd så er samsung og HTC langt mere overlegen. Ta ned til det mobilselskab du vælger og prøv dem alle 3, find ud af hvilken der ligger bedst i hånden og hvilken du synes vejer mindst og hvad du kan leve med når du skal have din mobil i lommen. Vi synes ikke Galaxy S4 er for stor til trods for 5″ skærm, for selvom samsung har formået at lave deres skærm 0,2″ størrere end deres forgænger Samsung galaxy S3 så har de alligevel formået at lave de fysiske mål mindre end forgængeren, og dette er rigtig godt gået af samsung!

Se mere her http://mobilselskaber.online