samsung serie 7 laptop

Med 2011 næsten slutter gøre vejen for 2012, man spørger, hvad ny teknologi venter os. Alligevel 2011 har set nogle alvorlige teknologiske forbedringer og gennembrud, og en af ​​dem var indførelsen af ​​Samsung Serie 7 laptop. Serie 7 kommer med en fantastisk, tynd skærm og visuelt tiltalende chassis. Det har også ekstra regnekraft samt funktioner. Desuden har det en relativt længere batterilevetid med et pænt udført baggrundsbelyst tastatur. Endelig Samsung Serie 7 leveres med en dedikeret AMD grafik, en stor tilføjelse, right?

Samsung Series 7 sendes i med en quad-core Intel Core i7-processor, en enorm multitouch klik pad, et 1 GB AMD Radeon grafikkort, et slot-load DVD-drev, et slankt design i aluminium, et baggrundsbelyst tastatur, som alle nøje følge femten-tommer MacBook Pro. Batteriets levetid på Serie 7 kan vare dig mere end seks timer, imponerende når man sammenligner med andre laptops derude. Fastholdelse med de fleste midten størrelse laptops funktioner og porte på 7’er er, hvad jeg ville have forventet (HDMI, USB 3.0, Bluetooth). Beliggende på den venstre side er Ethernet-porten normalt komprimeret dog en lille “pull down” fane åbner porten. Hertil kommer, en mini video-port tilslutning til et medfølgende dongle erstatter nu den sædvanlige standard VGA-port.

Du vil opdage, at der er et par lookalike versioner af Serie 7 med nogle har kun 6 GB RAM, mens andre i detail konfigurationer synes at fjerne Bluetooth plus ekstra VGA-dongle. For eksempel, når man sammenligner det med Dell XPS og Vaio SE 15Z konfigurationer, vil dette 7’er give dig lignende sæt specs.

Ydelse klog Serie 7 formået at udkonkurrere andre mærker som Toshiba Satellite mens lidt langsom i forhold til Vaio. Mange hardcore computerbrugere ville være fint med en dual-core Core i5-processor uden at miste meget fart; dog overskydende strøm her kommer i handy til gaming.

AMD Radeon 6750M grafik vil give et tilfredsstillende gaming magt. Reduktion af grafiske indstillinger alternativt spil på 1.366 × 768 pixel, vil sandsynligvis forbedre eventuelle spil spørgsmål som halter. Serie 7 er okay at spille næsten alle spil på det men jeg vil ikke anbefale det som en spillernes laptop.

Andre udgivet Samsung Serie lykkedes at leve op til deres produkt beskrivelse, men den 7’er jeg personligt føler, at det vil imponere i lang tid fremover.

Reklamer