samsung galaxy tab 10.1 vs iphone 4

Så få dette: Samsung Galaxy Tab er en tablet pc, som du kan bruge til at foretage telefonopkald, mens Apple iPhone 4 er en mobil enhed, der også fungerer som en tablet. Nu er spørgsmålet, hvoraf den ene er bedre? Begge gadgets tilbyder lignende funktioner, men hvordan deres operativsystemer sammenligne mod hinanden?

Den seneste version af Samsung Galaxy Tab (CEST), Samsung Galaxy Tab 10.1 er annonceret til at blive lanceret den 8. juni 2011. SGT 10.1 vil blive udstyret med den nyeste Android styresystem, Android 3.1 Honeycomb. Dette operativsystem understøtter to nye API’er, USB host API og Open Accessory API. Sidstnævnte API giver Android-applikationer til at integrere med musikalske og motion udstyr. Honeycomb 3.1 gør det også muligt widget resizing og forbedrer opførelser af Real-time Transport Protocol og Media Transfer Protocol. SGT 10.1 er også udstyret med state of the art hardware til at understøtte Honeycomb 3.1, 1 GB RAM og 1 GHz Tegra dual core processor. I forhold til sine ældre generationer af Samsung Galaxy Tab, SGT 10.1 er tyndere. Ældre versioner er omkring 12 mm i tykkelse, mens SGT 10.1 er kun 8,6 mm. Det er endnu tyndere end Apple iPhone 4, som er 9 mm i tykkelse. Samsung annonceret via Twitter og Facebook, at Android 3.1 Honeycomb, der anvendes i SGT 10.1 vil være forskelligt fra Android 3.1 OS figurerede i Motorola Xoom. Desværre var der ingen yderligere oplysninger om dette.

På den anden side, iOS-platformen til Apple iPhone 4 byder også på interessante funktioner. En af dem er Auto Korrekt funktion. Men denne funktion er ikke uden ulemper. I stedet for at rette stavefejl, auto korrekte tendens til at erstatte nogle ord med noget andet. Der er en masse eksempler på internettet om sjove fejlstavede tekster udført af iPhone-brugere, hvis du holder af at søge dem. Men selvfølgelig er det uklogt at fremhæve iPhone netop på grund af den automatiske rigtige glitch. IOS tilbyder også andre gode funktioner såsom multitasking kapaciteter og Bluetooth-tastatur støtte. For nylig, Apple lancerede iOS 4.3, som er en forbedret styresystem til iPhone 4. Desværre nyeste platform ser ud til at have sine ulemper. Mange mennesker klager over, at iOS 4.3 faktisk dræner telefonens dej hurtigere end de tidligere versioner af iOS.

Så nu, at du kender fordele og ulemper ved hvert operativsystem, som man tror du er bedre?

Reklamer