Lav din egen iphone app

Vil du virkelig ønsker at opbygge en iPhone app?

Det kan lyde som en forrykt spørgsmål i første omgang. Men jeg vil være sikker på, at du fuldt ud har udforsket din målgruppe og overvejet, om det ville være mere passende at lancere en app på Blackberry eller Android-platformen.

Hvis du har dit sind indstillet på en iPhone app, så jeg opfordre dig til også at overveje, hvad der sker, når det er en succes? Ja, jeg antager, at din iPhone ansøgning vil blive en succes, fordi de vokser så hurtigt. Vil agenturet, du bruger være i stand til at lancere en lignende app på de andre platforme for ikke at fremmedgøre forbrugerne? Vil du vælger at kombinere din iPhone app med måske en mobil hjemmeside, der vil give alle andre smartphone-brugere at få adgang til dit indhold?

Søg ud iPhone apps du kan lide!

Jeg har formået mange website og iPhone applikation projekter og en af ​​de fejl, jeg jævnligt kommet på tværs er ledere, der er for afhængige af designerne. Jeg foreslår, at som en del af din oprindelige kort du virkelig se på alle de forskellige typer af iPhone apps, der er inden for dit marked. Hvis der ikke er iPhone apps, så bare se på, hvad du vil. Overveje, hvorfor man flyder bedre end en anden, hvilke elementer frustrere dig, og hvilke idéer kan du bruge til at bygge din iPhone app.

Forståelse Apple Connect til din iPhone Application

Apple Connect er en hjemmeside der bruges af din iPhone-applikation udvikler. Det er dybest set en hjemmeside, der holder detaljerne i din app og bruges til at sende din iPhone app binær kode til Apple for dem at godkende … hvis du er heldig (jeg vil komme til om et øjeblik)

Det er også stedet, hvor alt hvad du ser på iTunes er lykkedes. Så de skærmbilleder, du kan se for hver app, du gættede det, de uploades via tilslutning. Du ønsker måske at gå igennem forbinde med din iPhone app udvikler bare at vænne sig til, hvad du kan og ikke kan gøre.

Prisfastsættelse din iPhone Application

Apple driver en differentieret prisstruktur, så alt hvad du skal gøre er at vælge en prissætning tier 1-10 for at indstille din pris omkring verden, dvs hvis det er 59p i Storbritannien, så vil det automatisk være 99 cents i USA. Igen, kan du få adgang til dette med din iPhone developer ved at besøge Apple Connect.

Planlægning af din iPhone app layout

Skræddersyede apps vil være langt billigere, hvis du gør jorden arbejde. Med dette mener jeg at arbejde ud af præcis, hvad du ønsker og skabe en “workflow” diagram. Dybest set starte med et blankt billede af en iPhone og skitsere i din iPhone app splash skærm og hjemmeside. Arbejde ud af, hvad knapper vil gå langs bunden af ​​din iPhone app til at skabe menuen – du kan have fem knapper.

Dernæst bruger masser af tomme iPhone billeder, oprette en hierarkisk din iPhone applikation. Ved at gøre dette, kan du bogstaveligt talt vise din designer hvordan du vil have det hele til at arbejde dvs klik her, og det viser denne skærm eller søger denne post. Må ikke bekymre dig for meget om, hvorvidt det er teknisk muligt, da din iPhone app designer utvivlsomt vil foreslå nogle muligheder for forbedring. Når iPhone app arbejdsgang er færdig, så du og din designer ved præcis, hvordan den app bør arbejde.

Skræddersyede iPhone Apps Vs Online App Builders

Kun omkring 12 måneder siden, hvis du ønsker at bygge en iPhone app, så du var nødt til at kigge efter en skræddersyet svar. Dag er tingene er under hastig forandring, og der er en række amerikanske virksomheder og en britisk virksomhed, der tilbyder en bygge din app online-tjenesten.

Den grundlæggende forskel mellem skræddersyet iPhone applikationsudvikling og online app bygherrer er omkostninger og fleksibilitet. Så det hele kommer ned til “hvad vil du din iPhone app til at gøre?” og hvor meget vil du betale?

Med skræddersyede iPhone applikationer du virkelig kan skabe næsten alt, og der er virksomheder eller enkeltpersoner meget dygtige på dette område. Så spørg dig selv, hvad du forsøger at opnå. Er det mærke bygning gennem smart underholdning eller er du forsøger at få indhold til dine kunder for at a) at interagere med dem og opbygge dit brand eller b) at hjælpe dem igennem til den endelige køb af dit produkt eller service?

Tænk tilbage et par år at brugen af ​​blitz i website design. Jeg var heldig nok til at være en del af en hjemmeside pitch til Disney og gæt hvad; vi gik over toppen med flash. I øvrigt vi vandt kontrakten, men snart var der fuld blitz hjemmesider overalt. I dag er det meget en anden historie, for de fleste hjemmesider nummer et mål er at få indhold på tværs hurtigt og effektivt og på en måde, som kunderne er vant til, så for eksempel, har menuen på toppen eller i venstre side af din webside. Flash bruges nu overvejende andre områder for at føje til den samlede brugeroplevelse.

Så for, hvad der kan betegnes som »nytte iPhone apps ‘holde os til reglerne og altid tænke det indhold, du forsøger at levere.

Online iPhone App Builder

Den vigtigste ting, du skal overveje, når du bruger en online app builder er det vil levere, hvad dine kunders behov? Kan en online iPhone app bygherre tilbyde dine kunder alt, hvad de kræver, uden at du behøver at bruge alt mellem £ 3000 og £ 20.000 plus, bygge en skræddersyet iPhone-applikation!

De fleste online app bygherrer giver dig prøve dem gratis til enten en indstillet tid, eller indtil du udgive din app.

iPhone App Hent begrænsninger

Din iPhone-applikation skal være mindre end 10 MB er, hvis du ønsker, at brugerne skal kunne downloade den fra deres telefon via en standard forbindelse dvs. ikke wi-fi.

Hvis du er ved at udvikle en iPhone spil ansøgning slags så er du sandsynligvis til at gå over denne grænse, men for en iPhone business ansøgning, så ideelt set forsøge at holde det under 10MB er

iPhone indhold

Læser du kun ét stykke tekst i hele dette dokument, skal du sørge for at læse den næste del, som ser på iPhone app indhold og den betydning, det har at få din iPhone applikation underskrevet af Apple.

Når du indstiller om at opbygge din iPhone applikation den første ting du nødt til at indse, er, at indholdet er afgørende. Lad os tage underholdning og spil ud af ligningen for et øjeblik, fordi ifølge deres natur er de meget tilbøjelige til at få underskrevet. Så lad os koncentrere os om at opbygge et hjælpeprogram eller business iPhone applikation.

Uanset hvad du gør, ikke bygge det bare fordi alle andre er. Byg det med din kunde i tankerne. Har dine kunder allerede se dine produkter online, er de interesseret i din nyheder, gør de besøger dit website for at få adgang til indhold, der ikke findes andre steder, kan du hjælpe dine kunder med et problem, vil du finde ud af, hvad dine kunder mener? Disse er blot nogle af de spørgsmål, du bør overveje, når bygge din iPhone applikation.

Som enhver markedsføring eller kommunikationsværktøj … Opbygning af en iPhone-applikation virker kun som en underholdnings-gimmick ved sjældne lejligheder. For 99% af os, har det at tjene et reelt formål.

Hvad vi ved er dog, at dine kunder ønsker information, nyheder, produkter eller kampagner i deres hule hånd, og med en iPhone app, du har den perfekte marketing værktøj fra dem at få adgang til dit indhold og interagere med din virksomhed.

The Cost at opbygge en iPhone Application

En skræddersyet app kan koste alt fra £ 3000 til £ 20.000 opad. Prisen for skræddersyet iPhone ansøgning udvikling er faldende som mere og mere som iPhone applikationsudviklere ind på markedet.

Opbygning af en iPhone app online omkostninger overalt fra mellem $ 10 – $ 100 per måned leje i USA en omkring £ 45 per måned i Storbritannien.

Indsendelse din iPhone App

Når din iPhone app forelægges til Apple til godkendelse, kan du forvente at høre, om det er blevet godkendt eller afvist efter 1 eller 2 uger. Hvis den er blevet forkastet end Apple vil give dig nogle fingerpeg om, hvad der skal forbedres, før du kan indsende din app igen.

Du bliver nødt til at arbejde med din udvikler at vurdere og løse problemet.

Jeg håber at du finder nogle af de nyttige oplysninger og held og lykke.

Reklamer