10 grunde til at købe brugt apple iphone

Brugte iPhone Tip # 1: Opsøge Tilbagebetalingsanmodninger Indstillinger

Længe før du sætter dine penge i en brugt iPhone til salg; foretage visse udbyderen af ​​telefonen har en anstændig politik for tilbagesendelse, og en, der fortrinsvis forsyner dig med en cash back mulighed. Efter modtagelsen af ​​den brugte iPhone, besigtige varen omhyggeligt for udvendig beskadigelse og interiør vandskade, og derefter teste det element for at sikre det fungerer. Hvis det ikke virker, skal du følge retningslinjerne i den brugte iPhone returret omhyggeligt; nogle udbydere af brugte Apple iPhone 4G, 8GB og 16GB produkter placere en stram tidsfrist på den tid, at forbrugeren har til at returnere varen til kontanter tilbage eller bytte.

Tip # 2: Vær selektiv din brugte iPhone Indkøb

Hvis dette er din første gang at investere i en iPhone, gøre dig bekendt med de forskellige funktioner, der følger med iPhone; denne måde, når du kan se alle de tilbud derude, vil du være i stand til at vide præcis, hvad det er, du får for dine penge. Hvis du ikke er ny til iPhone købsoplevelse, og du er interesseret i at opgradere din gamle iPhone 4gb anordning enhver anden iPhone til noget med flere funktioner og muligheder, igen fortrolighed med Apple iPhone tilbud er nødvendig. Når en forbruger ved, hvad er i øjeblikket tilgængelig på markedet, de er i en bedre position, når det drejer sig tid til at gøre deres købsbeslutninger.

Tip # 3: købe en brugt iPhone med den passende bærer

Ikke alle iPhones arbejder med hver enkelt luftfartsselskab og det er sandsynligvis en af ​​de største grunde til at skulle vende tilbage disse telefoner tilbage til sælgerne. Køberen af ​​en brugt iPhone skal opsøge en kvalitet telefon, der er fuldstændig kompatibel med forbrugerens foretrukne mobiltelefon udbyder.

Tip # 4: Kontroller, FCC Overholdelse af brugte iPhones Siden år 2005

Federal Communication Commission har gennemført en forordning, hvorved alle mobiltelefon enheder skal være GPS aktiveret. Årsagen til en sådan forordning er simpel; når en nødsituation opstår, og mobiltelefon-bruger ringer 911 bistand, hvis enheden er GPS aktiveret individet placere nødopkald kan anbringes. Hvis der ved en tilfældighed, en forbruger får en brugt iPhone, der ikke er GPS-aktiveret, så det element vil ikke fungere. Derfor er det bedst, hvis forbrugeren spørgsmålstegn ved, om eller ikke den brugte iPhone pågældende FCC klage og GPS aktiveret, før du betaler for enheden.

Tip # 5 Køb en brugt iPhone med en kontrollerbar ESN

Alle mobiltelefoner, herunder brugte iPhones, kommer med en elektronisk serienummer. Dette nummer er nødvendig for at aktivere telefonen, der er købt. Hvis ESN nummer er en, der har været opført som stjålet eller tabt, vil den brugte iPhone ikke aktiveres, når forbrugeren går til at oprette tjeneste. Hvis shopping for brugte iPhones online, skal du sørge for at kigge og se, om sælgeren af ​​enheden tilbyder villigt ESN antallet af det produkt, de sælger. Med et ESN nummer kan du straks kontrollere, om telefonen kan nemt aktiveres og hvis telefonen er sortlistet.

Tip # 6: Kontroller brugte iPhone Sælgers Experience

Når du køber en brugt iPhone er det virkelig som at købe enhver anden vare: du vil ønsker at vide så meget om den brugte iPhone sælgerens ry som du kan. Tjek iPhone sælgerens oplevelse ved at gennemgå enhver feedback, der kan præsenteres, ved at undersøge, hvad de anvendte iPhone sælger aktier, og ved at spørge sælgeren en masse spørgsmål. Jo bedre en forbruger får at vide, hvem de interagerer med, jo glattere den brugte iPhone opkøb transaktion vil være. Hvis det er muligt, så sørg for, at sælgeren primære forretningsmæssige fokus er på at sælge brugte mobiltelefoner, så du kan være sikker på at vide, at sælgeren har specialiseret sig i det produkt, der interesserer dig.

Tip # 7: ved køb fra Online Auktioner Kend Sælger

Hvis du vælger at købe brugte iPhones fra en online-auktion, vil du opdage, at det er lettere at identificere en kvalitet sælger, end du måske først forestille sig. Når de søger en auktion sælger et 4gb brugt iPhone, brugte en 8GB iPhone eller en 16gb brugt iPhone sørg for at tage et par minutter til at undersøge den feedback leveret af andre købere. Feedback vil afsløre for dig, hvordan rettidig sælgeren reagerer på spørgsmål, hvor hurtigt varen blev afsendt og modtaget, og hvis sælger er rimeligt at arbejde med.

Tip # 8: Kend Detaljer

Det er interessant at bemærke, at det meste alt, at en køber skal vide om brugte iPhones er ofte pænt stavet ud i det anvendte iPhone varebeskrivelsen. Men så mange brugte iPhone købere er ikke helt klar over, hvad de får ind, når de placerer deres rækkefølge. Det er meget vigtigt at huske, at billeder kan være bedrager, at alle billeder er ikke nødvendigvis et nøjagtigt billede af det element, der sælges, og at de finere detaljer forsynes via produktbeskrivelser. Hvis beskrivelsen man får om en brugt iPhone er lakoniske eller kort, så er det tid til at spørge sælgeren spørgsmål, før de køber.

Tip # 9: Look For Signaler der tyder Dårlig kvalitet

Når en brugt iPhone sælger stater i en iPhone beskrivelse, at varen er i god stand, men så senere fortæller den potentielle køber at den anvendte iPhone er til salg i sin nuværende tilstand, “som de er,” dette er en sælgers hemmelig kode for “køberen får den brugte iPhone, vorter og alle, med ingen afkast eller garantier. “Det betyder, at sælgeren sandsynligvis mistanke eller helt ved, at der er et problem med telefonen pågældende, eller sælgeren har mistanke om, at noget vil gå galt med telefonen i den nærmeste fremtid. Snarere end med afkast, garantier, udvekslinger og tilbagebetalinger, sælger anvender udtrykkene “som er” at beskytte ham eller hende selv. Således når at se en brugt iPhone til salg som den er, er det bedre at opsøge en anden tilbud.

Tip # 10: Være en oplyst forbruger

Kom en brugt iPhone kan være mindre af en besværet, hvis forbrugeren informerer ham eller hende selv om forsendelsesomkostninger, forsendelsesadresse tidsrammer, der gælder skat og eventuelle yderligere gebyrer, der måtte være forbundet med den anvendte iPhone-køb. Jo mere en forbruger kender sælgeren, iPhone, sælgerens politikker, de anvendte iPhone-funktioner, kompatible bærere, og hvad de kan forvente, jo bedre den samlede købsoplevelse vil være.

For mere information om, hvordan du får fantastiske Renoveret iPhones og renoveret iPhone købe tips, besøg usediPhone.net linket nedenfor.

Reklamer