Surface pro 3

surface pro 3Ufuldkomne, Heavy , Light, Kraftfuld og Excellent.

Bare genert af for et år siden , jeg skiftet fra en Macbook Pro og iPad combo til en Microsoft Surface Pro 128GB . I lyset af denne uges annoncering af Surface Pro 3 og min erhvervelse af en Surface Pro 2 , jeg synes det er tid til at reflektere over, hvad denne erfaring var. Ligesom de fleste folk , jeg var lidt skeptisk over for idéen om at kombinere en bærbar computer og tablet i en enkelt enhed. Ville det være for tung ? Ville ydeevnen være for lav ? Ville batteriets levetid være forfærdeligt ? Og hvad med den nye Windows 8 OS, der har været genstand for så megen tænder – gnidsel ? Jeg vil prøve at besvare alle disse spørgsmål og mere som kortfattet som muligt. Hit springet og lad os komme ind på spørgsmålet: Hvad er det at leve med Microsofts vision for computing i fremtiden?

1. Operating System , stjernespækket Windows 8/8.1 . :

Windows 8.1 Update 1 havde en god forspring med Windows 8, da jeg begyndte at bruge det i løbet af de første offentligt tilgængelige betaversioner omkring 9 måneder før lanceringen, dual boot på min Macbook Pro. Den oplevelse gav mig masser af tid til at finde ud af at navigere OS godt før lanceringen, så jeg havde ikke den kamp, ​​som en masse mennesker gjorde. Selvfølgelig , er det sandsynligvis hjælper det, at jeg bare naturligt nyder at udforske og opdage nye ting. Den tidlige Windows 8 erfaring havde sine kampe, selv om. Jeg ville vænnet til iPad og endda til min Windows Phone 7 -enhed , som begge havde masser af apps til rådighed i deres butikker. Windows 8 butik var notorisk golde ved sammenligning, og det førte til nogle tidlige frustration , når de forsøger at bruge Surface Pro som bare en tablet . Alt for mange apps og funktioner manglede at gøre for en tilfredsstillende oplevelse .

Ikke desto mindre er enhedens evne til at håndtere ældre Windows- desktop apps med selvsikkerhed holdt mig tilfreds nok til at fortsætte , og App Store dilemma blev mindre vigtig dag for dag. Hvis der er én ting, Windows virkelig behov for at fastsætte , selv om, er dens måde at præsentere skrivebordet. Skrivebordet er stadig pakket ind i staffage af en arkaisk system, hvis tid er gået , og det er tid for Microsoft at opdatere den til en mere moderne præsentation, der har skrifttyper store nok til at læse på høje DPI skærme og stor nok til at operere med en finger.

Med 8.1 og den nye 8.1 Spring Update ( virkelig ? Vi kunne ikke bare kalde det 8.2 ?) , Næsten alle mine klager over Windows 8 fordampet. Mens nogle kan ikke lide den nye æstetiske , har jeg personligt fundet mig kærlig de flade farver , aktive fliser og fjernelse af uvedkommende effekter . Mit oprigtige håb er, at som Windows udvikler det bliver endnu fladere og metro æstetiske bliver mere udbredt .

Forslag: Brug en Microsoft-konto og bruge OneDrive ! Jeg kan ikke understrege disse nok. Hvis du bruger Windows 8 – og på en Surface Pro , vil du være – skal du ikke oprette en gammeldags lokal konto . Hvis du gør det skærer dig væk fra nogle af Windows 8 bedste funktioner. Blandt disse er evnen til at have næsten hele din pc-konfiguration , helt ned til flise størrelser, placeringer og apps installeret , som bakkes op til din OneDrive konto , hvis du enten nødt til at gendanne din PC eller du logger ind på en anden Windows 8,1 pc. Best, er dog, at med OneDrive du får 7 GB lagerplads til gratis, der ganske vist ikke nok til at dække , siger, din musik og fotos indsamling, er formentlig masser at sikre, at dine vigtige dokumenter er alle sikkert bakkes op inden øjeblikke af dig at gøre nogen ændres. Det er nemt at lære at spare på din OneDrive mappe , og når du har vænnet sig til at have, at sikkerhedsnet , du spekulerer på, hvordan du nogensinde har levet uden.

. 2. Hardware: Byg Kvalitet, Heft og kapacitet.

Surface Pro Docking Station

Jeg plejede at slæbe rundt en 2010 Macbook Pro 13.3 ” , der vejede 4.5 pounds, og en iPad 1, som vejede 1.5 pounds for i alt 6 pounds. Så når jeg siger, at den samlede £ 2,5 af Surface Pro og type Cover var en stor vægt fra min ryg , jeg virkelig ikke kidding ofringen var, at jeg havde en mindre skærm , men gevinsten var en langt mere kraftfuld processor og langt overlegen skærmopløsning og pixeltæthed den byggekvalitet er usædvanlig : . . der er bogstaveligt nul flex til denne enhed , dens magnesium skallen er hård og robust nok til at modstå sandsynligvis mere misbrug end du skulle føle dig tilpas at gøre din PC gå igennem . som en tablet , det er et halvt pund tungere end det oprindelige iPad var, men som en bærbar computer det har en enorm fordel i forhold til noget Apple tilbyder . Men du sandsynligvis spekulerer på, hvad jeg bruger min Surface Pro til ?

arbejdsbyrde

Jeg har brugt det meste af sidste år som en film skole studerende på UCLA, hvilket betyder, at en masse af min arbejdsbyrde involverer redigering og omkodning video, compositing efter effekter kompositioner , overføre optagelser på tværs af forskellige medier og så videre. Jeg bruger Adobe Premiere for de fleste af disse opgaver , og min Surface Pro har håndteret dem alle med ynde . Jeg har haft nogen problemer redigering og rendering 1080p video i realtid . Og som du ville forvente fra en Windows-maskine med en fuld størrelse USB-port , der arbejder med eksterne harddiske og optiske drev er en brise. Tilstrækkeligt til at sige , jeg også gøre det grundlæggende , herunder at arbejde i Microsoft Office , skriver i Final Draft , tjekke e-mail , surfe på nettet, yada yada . Samlet set har jeg haft nogen klager Spar en: tidligt, min første Surface Pro havde nogle alvorlige problemer med Marvell Avastar wifi -chip og måtte blive udvekslet , et problem, der er ikke helt ualmindeligt med denne enhed. Mere om det senere .

webcams

Lad os være ærlige : webcams på denne enhed suge . De er flat-out forfærdeligt, og der er noget at komme omkring dette faktum. De er fint for grundlæggende Skype videoopkald , men det er temmelig meget det . Hvis du virkelig har brug for at optage video , bruge noget andet . Noget andet.

Stylus

Jeg ofte tage noter i OneNote MX (det er metro udgave) , især sidst . Ligesom de fleste studerende har jeg tendens over de seneste par år til at skrive mine notater , men de seneste undersøgelser viser , at studerende, der tager noter i hånden har tendens til at gøre det bedre på tests. Tja , jeg er alt for evidensbaseret forskning , så jeg tog det til hjerte, men jeg er også doven , hvilket betyder, at jeg ikke ønsker at skrive ting efter jeg har skrevet dem ned. Indtast Surface Pro stylus og voila : Jeg kan aflevere skrive mine noter og få dem i et digitalt format alle på samme tid . Helvede ja. Jeg synes, at pennen , på trods af sin billige plastik føler, fungerer godt som en digital inking enhed. Nogle klager over manglen på en dock til pennen , men helt ærligt, jeg har ingen problemer med det. Jeg har brugt det i et år og har endnu ikke at miste ting .

Art -relateret arbejde

Sidste note om anvendelighed: min forlovede , kunstner Kelley Frisby , fik hende Surface Pro på lanceringen dag netop på grund af den integrerede Wacom digitizer med 1.024 niveauer af trykfølsomhed . Fra starten brugen her var omstridt , fordi Surface Pro leveres uden en trykfølsom driver, Photoshop kunne forstå. Men når denne driver materialiseret , tog hun til at bruge pennen hele tiden. Og da vi lærte om Manga Studio Pro fra kunstner Jonathan Case hjemmeside tingene virkelig gik ud af kniben , da hun fandt det at være langt overlegen i forhold til Photoshop til at skabe håndtegnede illustrationer. At hun kan få sin Surface Pro på skødet med trykfølsomhed , mens hun tegner, og hendes tastatur handy for at bruge tastaturgenveje , er en kæmpe fordel, at andre tablets simpelthen ikke tilbyde. Sandelig, hvis du er en kunstner, der tegner og maler digitalt, Surface Pro er den enhed for dig. Intet andet kombinerer så mange hardware kapaciteter og bred software tilgængelighed.

3. . Batterilevetid

Surface Pro Kickstand

Dette er den ene alvorligt problem, der har plaget Surface Pro siden dens oprindelige lancering, på trods af at det var aldrig så slemt som folk hævdede , eller det faktum, at Surface Pro 2 helt afbødes problemet (og ved alle rapporter , Surface Pro 3 gør endnu bedre) . Tidlige påstande var , at Surface Pro fik omkring 3,5 timers batteritid. Og under visse omstændigheder , det er sandt : se 1080p videoer med lysstyrken op , mens du henter ting i baggrunden , vil som enhver anden enhed , spise batterilevetid meget mere end gennemsnitlige forbrug vil. Men det er kun en del af testen, er det ikke? Ved almindelig brug , som jeg vil definere som web , e-mail og tekstbehandling, Surface Pro 1 vil få 5 timers batterilevetid lige ud af kassen. Med nogle milde tweaks til magten profil, som jeg har beskrevet i en af ​​vores mest populære stillinger , er det fuldt ud muligt at få 6-7 timers batteritid . Min bedste tid var lige over 8 timer i alt , men med en advarsel : Jeg arbejdede med wifi slukket , skriver i Word, i et svagt lys situation, hvor jeg mageligt kunne skrue ned for skærmens lysstyrke til minimum. De fleste mennesker jeg kender komme i intervallet 5-6 timer.

Hvorfor jeg Switched

Lad os være så klar som muligt her : Surface Pro er ikke en fejlfri enhed, men da hverken er noget andet. Min vigtigste klager er , at skrivebordet i Windows 8.x har brug for en moderne UI useful , og jeg ønsker skærmen var lidt større. Jeg håber at opgradere til en Surface Pro 3 på et tidspunkt i fremtiden for netop derfor , selvom min mistanke er , at kunstneren samfund , som mit eget vidunderlige Kelley Frisby , vil tøve med at opgradere som en følge af den nye enheds muligvis ringere N- Trig digitizer .

Så det efterlader det store spørgsmål : hvorfor jeg skifte ? Det er et kompliceret spørgsmål . Først blev jeg aldrig solgt på Mac OSX, men da Apples Bootcamp 5 update fjernede min mulighed for at installere Windows 8 som en dual -boot OS valg , hævder det ikke var foreneligt med computeren jeg havde brugt i 2,5 år ( på det , der kører Windows 8 på 9 måneder) , det sidste strå brød . Det var tredje gang Apple’d skabt problemer for mine enheder efter iOS 5 opdatering, bremset min iPad til en gennemgang og iOS 4 opdatering, der gjorde min iPhone 3G alle, men ubrugelig.

Udsigten til at have en tablet og laptop alle i en enkelt enhed var også meget tiltalende for mig. Ja, der er kompromiser : det er lidt tungere end en tablet, og en lidt mindre end en typisk bærbar computer, men den samlede effekt er en netto positiv , og jeg er glad for at sige, at mit år med Surface Pro har overbevist mig : Microsofts vision af en verden, hvor tabletter er bare slank, lys, berøring – venlig pc er den rigtige. At vi nu se endnu desktop all -in-one bliver store tabletter (alvorligt , har du set Dell Venue Pro 18 “tablets ? Crazy !) , Og tryk langsomt men sikkert breder sig endda til budget niveau bærbare computere, er et godt tegn på konvergens Microsoft forudså da det annoncerede den oprindelige overflade Pro er virkelig sker .

Problemer, jeg havde & løsninger Microsoft tilbydes

Overflade af Microsoft

Jeg nævnte det problem min oprindelige Surface Pro havde med sin wifi chip stykke tid siden, men der er mere i den historie. I virkeligheden, bare et par uger siden min Surface Pro igen begyndte at have problemer med wifi -chip , og ingen opdatering , erstatning chauffør , eller endda en nulstilling af systemet hjalp. Til sidst enheden startede blå screening flere gange , så jeg tog det for at se , hvad Microsoft kunne gøre for mig . Til min overraskelse, de gav mig en helt ny Surface Pro 2 og endda lade mig betale forskellen at opgradere den til den 256GB/8GB model, som jeg ivrigt gjorde. Den nye enhed er stort set alle de store ting om Surface Pro 1 , destilleret i en renere form . Samme vægt , størrelse og form , lidt bedre skærm (selvom jeg ærligt ikke kan se forskel , for hvad er det værd ) og type Cover 2 er en fantastisk lille tastatur, der gør sit arbejde med selvsikkerhed . Jeg er meget glad , og mere end glad for at jeg købte den udvidede garanti .

value Proposition

Jeg har set en masse folk hævder, at Surface Pro-serien er for dyrt , og jeg kan forstå hvorfor. $ 999 før du selv tilføje tastaturet virker som en temmelig hård pille at sluge , især for en tablet , når man bor i en verden af ​​$ 499 iPads og $ 199 Kindle Fires . Men jeg synes det er værd at huske , hvad du får, når du køber ind i overfladen Pro systemet :

1. . Du får en ultrabook , der kan køre næsten enhver arv Windows app du kan smide på det. Det har fremragende RAM muligheder ( 4- 8GB ) og lagringsmuligheder ( 64- 512GB-drev ), en fuld størrelse USB-port , og både kablet og trådløs understøttelse ekstern skærm (sidstnævnte via Miracast ) . I Apple jord , dette koster dig $ 900 minimum.

2. . Du får en tablet, der kan gøre noget en iPad eller Android-tablet kan gøre , plus mere , med den eneste ulempe er blotte antal af apps. Selv det ændrer sig som Windows Store nærmer 200.000 og vil snart fusionere med Windows Phone butikken til at starte. Og fordi det er Windows , kan du også få den perk individuelle brugerkonti lige ud af kassen. I Apple jord , det er en anden $ 400 +

3 . En digital tegning / farvende opløsning . Uanset om du bare tage noter eller du gør kunst, Surface Pro har du dækket. Du får ikke dette i Apple land overhovedet. Du i stedet købe en USB- tablet, der ikke har en skærm for $ 100 + , eller du køber en Cintiq at forbinde til din Macbook for $ 1.000.

Lang historie kort : ved første øjekast, ja , det ligner Surface Pro / 2 er dyrt , men du får en enorm mængde af værdi for dine penge.

Last Words

Vil jeg anbefale Surface Pro eller Pro 2 ? Absolut, især hvis du er en kunstner eller en person, der er bare syg og træt af at slæbe rundt flere enheder. Vi lever i en verden, hvor vores computing hardware er ikke bare stærk , men kan udføre sit arbejde med overraskende lidt energi eller varme. Der er bare ingen grund til at bære to enheder i din taske i tillæg til din smartphone i lommen. Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt , ville det være for Microsoft at tilføje en ekstra USB 3.0 port , Thunderbolt , og flytte fra et mSATA til en PCIe SSD. Mind dig , betyder det ikke ligefrem brug for disse poster, men den hardware nørd i mig ville være rigtig glad for at have dem.

Som for Surface Pro 3 , ja, jeg ville elske at gennemgå det , og endnu vigtigere jeg ville elske at sætte det i hænderne på vores klassisk uddannet illustrator , så hun kan sætte det gennem sine Skridt og gøre en dom på dets anvendelighed som en kunstners digital tablet , men hidtil ikke har haft nogen held at få tid med den nye enhed. Men hey, hvis Microsoft ønsker at lade os låne en , vi kunne sandsynligvis finde ud af noget !

Åh, næsten glemte : køber Microsofts udvidet garanti for Surface Pro , uanset hvilken version du køber. Det vil virkelig betale sig , hvis noget nogensinde går tossede med din enhed , og det tilbyder endda utilsigtet skade beskyttelse , som normalt er temmelig dyrt, hvis det er tilbudt på alle.

Reklamer