Samsung Galaxy S5

samsung-galaxy-s5Samsung lancerede sin længe ventede flagskib, Galaxy S5 , i et velbesøgt arrangement i Barcelona , Spanien. Som det generelt er tilfældet med selskabets high-end Android-enheder , smartphone kommer med en meget rig feature sæt. Her er smartphone bedste features .

1. . Great Design
Galaxy S5 har samme store design – afrundede hjørner , slanke kanter og et hjem knap – som sin forgænger, Galaxy S4. Den væsentligste forskel mellem de to enheder er Galaxy S5 er kløftede bagside, hvilket gør det meget lettere at holde.

2. . Excellent Display
Enheden leveres med en stor 5,1 tommer skærm , perfekt til at se film og surfe på nettet. På grund af sin høje opløsning , vil du være i stand til at se selv de mindste detaljer uden kæmper . Rige farver , høj kontrast og bred betragtningsvinkel runde op på listen over ting, som du vil kunne lide om denne telefon.

3. . Speed
Din smartphone er ekstremt hurtigt takket være en kraftfuld fire -core processor under sin hætte . Det er parret med en hiven tre gigabyte RAM , hvilket betyder, at du kan åbne et stort antal ansøgninger uden at bremse enheden ned . Desuden en yderst potent grafikprocessor sikrer, at spil kører uden problemer .

4. . Superb Kameraer
Samsungs high-end Android-telefoner har en tendens til at have store kameraer , og Galaxy S5 fastholder, at hæderlig tradition. Den bagudvendt kamera har en opløsning på seksten megapixels og tager fantastiske billeder , især i stærkt lys. En særlig nat mode og en LED-blitz garanti for, at du kan fange relativt gode billeder og videoer i svagt lys og total mørke . Den fremadvendte kamera har en mere adstadig to megapixel opløsning, hvilket er helt driftsklar for selfies og videochat.

5. . En langvarig batteri
Enheden leveres med en høj kapacitet batteri, der kan strømforsyne enheden i to dage med moderat brug. Om nødvendigt , kan du forbedre sin udholdenhed ved at aktivere Samsungs særlige Ultra Power Mode . Det er også aftagelig , hvilket giver dig mulighed for at bære ekstra dem i tilfælde, hvor du vil være i stand til at få adgang til stikkontakter i flere dage.

6. . Seneste software
Den Smartphone kommer med KitKat , den nyeste version af Android. Bortset fra det underliggende operativsystem , alle Samsungs egenudviklede applikationer, herunder TouchWiz brugergrænseflade, er blevet opdateret.

7. . S -sundhed
S- Health program kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred på flere måder. En skridttæller tæller dine fodspor bruger derefter disse oplysninger til at beregne din kalorie brug. Fitness coach, på den anden side , hjælper dig med at indstille og opnå fitness – relaterede mål. Telefonen leveres endda med en hjerte -rate monitor . Læseren er placeret ved siden af ​​kameraets blitz .

8. . Det er vandtæt
Du kan tage selfies i brusebadet eller modtage opkald , mens badning høflighed af telefonens IP 67 certificering. Disse to numre giver dig mulighed for at styrte Samsung Galaxy S5 i en pulje af vand, der er ikke mere end en meter dyb, og så lade være op til tredive minutter. For at opnå maksimal beskyttelse , bør du sikre dig , at bagklappen og den lille klap , der beskytter USB-porten er altid på plads.
Samsung har allerede en hel lineup i Galaxy S -serien. Styrkelse af sit fodfæste yderligere i smartphone arena , er den sydkoreanske elektronik- gigant alle indstillet til at frigive en anden smartphone med titlen Galaxy S5 . Det forventes at ramme hylderne i midten af ​​marts. Hvis rygterne man skal tro , er det sandsynligt , at denne gang Samsung erstatter plastik krop med en metal en, packs en 2k opløsning skærm , en nethinden scanner, 16 megapixel kamera og en 64-bit processor. Her er en Roundup af de rygter, der omgiver Galaxy S5 smartphone.

. 1 Design-og Byggestyrelsen :

Det første rygte vi har trukket vedrører dens design og konstruktion. Galaxy S5 vil skib i to versioner – en præmie metal udgave prissat på £ 660 og en billigere plastik version til 540 £ . Billederne er tilgængelige via en patentansøgning viser, at den næste Samsung flagskib beholder sine karakteristiske afrundede hjørner.

. 2 Skærm og Display:

Skærmen og display er et område, hvor Samsung fans sandsynligvis kunne forvente store ændringer . Det forventes at pakke en 5 tommer eller 5,25 tommer skærm byder på en 2560 x 1440 pixel opløsning. På denne skærmstørrelse, pixeltæthed oversætter til 560ppi . Samsung har altid brugt AMOLED-teknologi for sine smartphones. , En lækage tyder på, at den sydkoreanske konglomerat vil erstatte AMOLED paneler til et LCD-panel til at nedbringe produktionsomkostningerne . En anden vigtig rygte er inddragelsen af ​​en finger print scanner. Fingeraftrykssensoren vil blive placeret under de 5 tommer skærm .

3 Kamera og optik. :

Forgængeren Samsung S4 havde en anstændig 13MP kamera om bord. Det første rygte om S5 s imaging dygtighed stater, der kan lide S4 det vil indslag en 13MP bagudvendt kamera dog; det vil være en forbedret modul med overlegen anti -shake billedstabilisering. Den seneste opdatering hævdede, at Samsung vil sandsynligvis skalere det op til en kæmpestor 16MP med hardware-baseret Optical Image Stabilization .

. 4 Operativsystem og software:

For så vidt angår software angår, bør vi se Androids seneste 4.4 KitKat version. Ved nu de fleste af os er bekendt med Samsungs Touch Wiz UI. Den seneste opdatering viser en moderniseret startskærmen. Det er mellem Google nu kort og Window’s – esque fliser.

5. Hardware og opbevaring . :

Qualcomms Snapdragon 800 quad-core chipset clocket på 2,5 GHz sammen med en Adreno 330 CPU er blevet forudsagt til Samsungs S5 . Apple har allerede lanceret en 64-bit A7 processor med iPhone 5S . Derfor blev det hurtigt rettet , at S5 enten vil blive drevet af Samsungs eget octo -core processor Exynos 6 eller Qualcomm Snapdragon 805 . Det blev endvidere spekuleret på, at plastik version vil proppe en Snapdragon-processor , mens premium metal version vil blive drevet af Exynos . 4 GB RAM er fantastisk til multitasking og alle dine opbevaringsbehov.

. 6. Batterilevetid:

En smartphone bliver en handy enhed , hvis dens batterilevetid er godt at se dig gennem en dag med kraftig brug . En rapport hedder det, at Samsungs S5 vil få en hurtigere opladning, længere varig 2900mAh .

Rygterne hidtil male et imponerende billede af, hvad Samsungs Galaxy S5 vil sandsynligvis være . Detaljerne er mangelfulde ; så mangelfulde , at vi er selv i tvivl om datoen. Det bedste vi kan gøre for nu, er at se ud for en lancering dato , og yderligere opdateringer om dens funktioner.

Hvis du ønsker at finde mere om Galaxy S5 og være up to date med de seneste nyheder om Samsungs flagskib

Reklamer