Google nexus 7 tablets

google-nexus-7-tablet-mobilabonnementHvis du overvejer at købe en tablet, og gerne vil lære nogle info om Nexus 7 fra en reel bruger / tech fyr så læs nedenfor. Jeg kan ikke holde med Apple eller Android eller Amazon. Så jeg prøver at sammenligne alt retfærdigt.

Jeg har haft Google Nexus 7 tablet for omkring en uge , og det er bedre end jeg havde forventet.

Jeg har haft en masse Apples iPods og har en Samsung Galaxy Player 5.0 (Android 2.3). Så jeg kunne referere dem, man i et stykke tid i denne artikel. Også huske på, jeg aldrig brugt Android 3,0 Honeycomb , så hvis jeg siger en funktion er nyt er det muligt det var i Honeycomb, men jeg sammenligne det mere til Android 2.3 (Gingerbread ), som er mere af en telefon OS. Jeg har aldrig ejet en iPad , men bruger dem en masse på arbejde, så jeg er klar over , hvordan de fungerer , og deres funktioner. Jeg kan henvise til dem en gang imellem . Jeg har ikke brugt en Kindle Fire nok til at kommentere den.

Hvorfor købe det?

Jeg var aldrig i stand til at begrunde, hvorfor jeg ville bruge $ 500 på en tablet , når jeg kan få en bærbar computer til $ 500 og gøre mere på det, da det har et tastatur og er en fuld operativsystem. Men prisen på Nexus og præstationerne fik min opmærksomhed .

En del af mig ønskede at se, hvordan en 7 “tablets filt og hvad det kan hjælpe i mit daglige liv , men endnu vigtigere jeg ønskede noget, jeg kan afspille musik på mine Bluetooth-højttalere med en god størrelse skærm. Det virker fremragende til musik, spil web browsing, e-mail og internet . Alt kører meget rart, og det synes Android fast fleste spørgsmål fra tidligere versioner. jeg elsker også den nyeste Google Voice -funktion. Æbler tilsvarende, som er Siri er noget du i øjeblikket ikke kan få på en iPad. at er en stor grund til, at jeg ville få det overstået en iPad. jeg kan gøre ting som at sige ” Set Timer “, ” retninger til” osv.

Folk behøver ikke sammenligne dette til iPad , men faktisk nu, at jeg har leget med det jeg føler, at du kan slags sammenligne det med en iPad. Oprindeligt jeg virkelig ikke ønsker at 7 “skærm og ville have foretrukket en 10 “, men efter at eje det jeg gør nu foretrækker den 7 ” , fordi jeg kan holde det i 1 hånd . Med en 10 ” som iPad er det ikke så let at hold . Det er en nice størrelse for spil og rejser.

Nexus 7 er lige så god som en iPad til spil , og du vil spare omkring $ 200 i løbet af en iPad , hvis du er på udkig efter en tablet enhed . Mest populære spil er tilgængelige for Android. Android tabletter ikke har været populær, så nogle apps du kan finde stadig brug for noget at indhente .
Her er ting, jeg føler folk måske ønsker at vide , eller at jeg fandt vigtigt.

Home Screen :

Fungerer flot og meget glat, de har tilføjet funktionen Home Screen roterer ikke , men denne app vil ordne det for dig og giver dig mulighed for at rotere skærmen, når du tænder enheden vandret . Det hedder ” Ultimate Rotation Control” .

mikrofon :

Det irriterer mig stadig med alle Android-enheder jeg har prøvet endnu! Jeg troede, de ville have fastsat det nu. Hvis man råber højt i mikrofonen det bliver alt fordrejet mere end det burde. Nexus 7 stadig gør dette. Nu har jeg kun prøvet det i sin helhed på Samsung Galaxy spiller . Både fordreje og irritere mig . Æbler iPod touch kan uddele råben og høje lyde meget bedre end Nexus 7 . Det tager en masse at fordreje Apple-enhed mikrofoner. Når jeg siger Apple-enheder jeg taler om Apple iPod og under forudsætning af deres andre enheder har samme mic . Jeg kender den gamle iPod Nano video havde en forfærdelig mikrofon , men det er ikke længere rundt . Måske er der en bedre Android app derude til optagelse, jeg bliver nødt til stadig kigge rundt , men jeg tror, ​​en del af dette problem kunne være ” AGC” . Nogle apps kan du slukke den . Det afgjort hjulpet på min Galaxy Player 5. . Jeg optage mig spille guitar og kram med musik på disse enheder , som er grunden til mikrofonen for mig er vigtigt.

Højttaler:

Højttaleren er temmelig godt, men ikke sprængning . Det er lidt ligesom en iPad højtaler jeg vil gætte , måske lidt lavere. Jeg har ikke en iPad med mig at sammenligne. Nexus 7 trodsigt er ikke højere end en iPad højtaler fra hvad jeg kan fortælle. Min Galaxy Player 5.0 har bedre højttalere. De er meget højere og mere har lidt mere bas end Nexus i min udtalelse . Hvis du bruger Nexus 7 med Bluetooth-højttalere til at sprænge musik, det er ikke et problem. Må ikke få mig forkert , du helt sikkert kan lytte til musik på Nexus 7 du kan bare ikke sprænge dælen ud af et rum med det ligesom en stereo , at ingen kan tale over . Det er en god volumen.

kamera:

Der er ingen flash på Nexus 7 . Der er kun en forside kamera, ingen bageste kamera . Der er ingen kamera app på det , men du kan downloade det fra Play Store , bare søg efter ” Camera løfteraket til Nexus 7″ . Fotos og videoer er, hvad du ville forvente fra en 1.2MP . Intet forbløffende men tager billeder og video , hvis du har belysning, hvor du optager . Der er ingen flash.

Glathed og hastighed:

Ja meget glat ! De fik endelig Android OS hvor skærme glide og effekter er glatte ligesom Apple-enheder . Det lyder som en stor rettelse til dette var i Jelly Bean Android OS. Min Galaxy Player har ikke så pæn glathed. Den Nexus 7 trodsigt kører apps og overgange til skærme hurtigere og smidigere end Galaxy Player 5,0. Du kan se nogle videoer at se glathed , men jeg vil sige det er det samme som iPad glathed. Jeg har ikke brugt den nyeste iPad dog så ikke tage mig op på det. Bare vide sin glatte ! Et spørgsmål jeg mærke selvom på Nexus 7, som er mindre . Er, hvis jeg spiller musik ved hjælp af standard- musikafspiller og jeg var rode rundt med nogle widgets , tilføje dem til skærmen og kram. Musikken hang til en hurtig sek. Jeg var ved hjælp af volumen widgets. Dette gør mig til at tænke , de har brug for at sætte CPU prioritet til musikken bedre eller noget . Men måske var det bare en dårligt lavet app jeg var rode med .

baggrunde:

Det kan du bruge animerede baggrunde på dit hjem skærmen som er form for sjov .

Masse USB-tilslutning Option:

Det ser ud som de endelig dræbte dette. Det var , hvor du kan se din Android-enhed filer på din computer som et USB-drev. Men du kan stadig se alle de filer og kopiere filer til Nexus 7 , men det er som en enhed. ( På Windows 7) Det ser ud til at have forårsaget Double Twist for ikke at arbejde , men jeg købte Double Twist Air og synkroniseret via Wi- Fi, som arbejdede OK .

Screen shots

Ja endelig kan du tage skærmbilleder uden en tredjepart app . De kan have haft dette i deres tidligere version af Android også, men det er ikke i Gingerbread . For Nexus 7 bare holde volumen -knappen og power-knappen i et par sekunder , og det vil tage et screenshot .

Musik

Den har en indbygget widget kaldet ” Hvad er denne sang ” Det virker som Shazam og er bygget i gratis. Musikken app synes at være ligesom den tidligere Android Music app med nogle små forbedringer her og der.

bil Stereo

Jeg testede Nexus 7 med min Sony USB stereo i min bil. Det erkender det som en mp3 eneste spiller , jeg er ikke alt for klar over, hvordan du ville se efter sange og spillelister selv. Du kan nok ikke er mit gæt . Jeg foretrækker at bruge den ekstra stik på min stereo , så jeg ikke kan styre musikken med Nexus Interface. Det fungerer fint for mig der bare ingen opladning.

vibration:

Der er ingen vibrationer på Nexus .

batteri

Det betyder ikke vise dig den nøjagtige beregning procent, når du har det slukket , hvilket ville have været god. Det viser du kun et billede, der viser sin ladning i trin på 25 % . Den Nexus batterilevetid er meget god , ligesom de specs siger.

Jeg anbefaler at oplade Nexus hjælp af deres medfølgende væg stik , der følger med din Nexus . Den manuelle siger også det oplades hurtigere fra væggen stik end en computer . Dette er trodsigt sande fra hvad jeg fandt.

Med Nexus 7 og sluttet USB til en Windows- computer , det tog mig omkring 3,5 timer at få afgiften fra 17% til 46%.

Noget, der var underligt var jeg forlod det tilsluttet min computer natten over , og det nåede aldrig 100% opladning. Det var omkring noget som 92 %

Men jeg derefter testet opladning af Nexus 7 med den medfølgende oplader stik . Og mens Nexus blev tændt det gik fra et gebyr på 75% – 98% i 1 time.

Så når de siger, at bruge væggen Stiklader du bedre bare bruge det, fordi det kan oplades hurtigere. Jeg har en ASUS bundkort på en anden computer, jeg gjorde , der siger sin USB-porte afgiver mere magt. Så jeg vædde på, at vil opkræve det hurtigt også , men jeg har ikke teste det på der . De fleste mennesker vil ikke have den slags computer.

Notes app

Der er ingen præ -installeret notetagning app . Der er masser af gratis dem på Play Store . Jeg bruger AK Notepad .

Web Browsing

Web browsing er meget hurtig og bruger Chrome. Jeg har ikke en til at teste siden , men det er mindst samme hastighed som en iPad. En del af mig ønsker at sige det kunne være lidt hurtigere end iPad 2 , men ikke tage mig op en årsag jeg ikke har bevis.

udvendig

Skærmen er virkelig rart og jeg grebet ligesom opbakning på Nexus 7 . Det gør det føles som det ikke vil glide ud af din hånd. Jeg kan holde det godt i den ene hånd . Jeg har gennemsnitlig størrelse hænder for en mandlig .

hukommelse:

Ingen SD-kort ekspansion slot, som er en negativ, men får 16GB fordi OS bruger en masse plads. Jeg tror, ​​jeg havde omkring 13DK gratis på 16GB modellen. Så jeg vil anbefale at du får 16 GB model .

Apps:

Samlede OK på apps, men nogle stadig er bedre på iPad . For eksempel min kabel-tv- selskabet stadig ikke understøtter ser TV på Android-enheder , hvor du kan på iPad. Men jeg tror nu som Android tabletter bliver mere populære , de vil begynde at gøre en app til Android .

konklusion :

Så det er om det for nu , vil jeg stoppe der. Så for at opsummere det, ingen grund til at bekymre sig om problemer med ydeevnen længere på Android tabletter . Til den pris kan du ikke gå galt, hvis du altid ønsket en tablet, men ønskede ikke at blæse $ 500 på én. Den mest unikke ting ved denne tablet er kombinationen af ​​at have den nye Google Voice , skærmstørrelse på 7 ” og pæn glat interface som en iPad , men kombineret med en hurtig processor . Alle disse ting er hvad der gør det lidt anderledes end andre tabletter , herunder iPad. Og også ville jeg helt sikkert få det overstået Kindle Fire . jeg kan ikke se nogen grund for nogen til at købe en Kindle Fire over Nexus 7 . Kindle Fire har en masse ting låst ned

se mere på http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php

Reklamer