mobil nexus s

For nylig Samsung har udgivet den nyeste Nexus S mobiltelefon baseret på Android Gingerbread -platformen. Dette Gingerbread er den nyeste version af Android familien og er den hurtigste blandt alle de Android versioner frigivet. Nu hvorfor man vælger at købe denne seneste Nexus S er baseret på Gingerbread platform. Her er de fem punkter, som vil hjælpe dig med at beslutte dette.

1. . Hurtigste Processing Speed

Alt du skal kigge i din mobiltelefon er behandlingen hastighed, hvormed det belastninger dine programmer og udfører den angivne opgave. Med 1GB Humingbird processor og 16 GB intern hukommelse gør den til den hurtigste mobiltelefon til rådighed på markedet.

2 . Ny Contour Display

Med Contour Display og have luminans 1.5x større end andre skærmteknologi denne skærm aldrig generelt svinder i stærkt sollys . Dette er den fælles træk for de fleste LCD-display , hvor skærmen bliver falmet i stærkt sollys.

3 . Portable WiFi Hotspot

Med denne funktion i denne mobiltelefon kan fungere som en bærbar WiFi hotspot for seks enheder ad gangen. Under denne funktion kan man nemt oprette forbindelse til det og kan få adgang til data via WiFi nemt.

4. . Tal nu Feature

Med Speak Now funktion af denne Nexus S kan give kommandoer til din telefon ved blot at tale til den. Du kan åbne tekstbesked , foretage et opkald , lytte til musik, surfe internet osv alt ved bare at give stemmekommandoer , behøver du ikke nødt til at trykke på skærmen for at indtaste kommandoer.

5. . Apps fra Android Market

Den leveres med Google Apps læsset på det , som vil hjælpe dig med at tjekke din mail på Gmail, Søg Webside grundig Google Search , Google maps osv. Desuden kan du vælge og hente mange af de Apps fra Android Market så godt.

Hvis du er en tung bruger af forskellige apps og også gaming entusiaster så denne mobil er alt du behøver. Den vil spille de fleste af dine high- end spil med meget hurtigere hastighed uden nogen hænge ud . Desuden spiller multimediefiler også bliver let og hurtigere. Desuden med nyeste Gingerbread platform af Android og 1GB Humingbird processor denne Nexus S ser ud til at være den bedste køber Smartphone fra Android familie .

Reklamer