LG optimus

Introduktion , LG Optimus One P500 . Dette er en af ​​de mest ventede mobiltelefon og nu er den her endelig i Storbritannien. Fås i billige mobiltelefon leje tilbud og tilbud, denne smartphone er en fremragende mobiltelefon, der fungerer godt . Det har fantastiske funktioner , der kun koster lige omkring højre. Lad os tage et kig på, hvad LG Optimus One P500 pakker inde i sin smukke kabinet design.

LG Optimus One P500 mobiltelefon er en mellemtone mobiltelefon. LG bringer bedst brugervenlighed , kvalitet og funktioner ind i denne enkle søger touchscreen mobiltelefon. At veje kun 129 gram og måler 113,5 x 59 x 13,3 mm , er en nem at bære mobiltelefon overvejer de funktioner, det besidder inden for LG Optimus One P500 . Denne gode leder mobiltelefon har en meget ligetil design og ikke prangende , at være kort meget enkel leder touchscreen mobiltelefon. Men når du tager et kig på, hvad det besidder kan du blive overrasket .

Ligesom de fleste nyeste teknologi udstyret telefoner, LG P500 har 3G-teknologi for fornøjelig ansigt- til-ansigt samtaler . LG Optimus One P500 har 3G HSDPA gør dit videosamtaler hurtigt og glat. Nød overalt i verden, og perfekt til rejser mobiltelefon på grund af sin quad-band netværk .

Komplet med USB, Bluetooth og Wi-Fi , vil du ikke have nogen problemer med at oprette forbindelse til enhver Internet aktiveret forbindelse.

Denne touchscreen mobiltelefon kører på Android -operativsystem (version 2.2 Froyo ) platform . Dette OS er den nyeste og optimeret til sociale netværk og web browsing. I modsætning til iPhone-serien , der kører på OSX , bruger Froyo Linux-kernen og er optimeret til Flash-understøttelse . Det betyder bare, at det er en ideel telefon for touchscreens på grund af sin browsing kapacitet og bred støtte til forskellige web-programmer og applikationer.

LG Optimus One P500 bygger en masse styrke i brugervenlighed og funktionalitet. De 3,1 megapixel kamera

med Autofucous ikke meget imponere , men får jobbet gjort i at tage billeder og videoer. LG Optimus One P500 har en batterilevetid på 8 timer GSM taletid , som er en stor batterilevetid til en touchscreen telefon.

Alt i alt er LG Optimus One P500 er en fantastisk telefon , hvis du ikke ønsker at tilbringe en masse for en touchscreen mobiltelefon. Det har alle de grundlæggende ting, du har brug for , SMS, opkald, videoopkald , Touchscreen godhed , cool ud brugergrænseflade, hurtig og lydhør osv.

Reklamer