den nye LG G2

Den LG G2 telefonen er den kraftfulde nye mobiltelefon fra LG, et must -have for mobile aficionados, der ønsker at opleve de tekniske muligheder og æstetiske design af den nyeste LG tilbud. Blot et kort glimt på LG G2 telefon afslører, at det er kunstværk , men det er , når man ser dybere ind i denne nye design specifikationer , som du vil se den reelle værdi .

Først op, LG G2 telefon anvender et 4G-netværk . Dette kan tilbyde dig fem eller seks gange de hastigheder , som du måske har oplevet med en 3G-telefon , hvilket gør den perfekt til streaming indhold og indlæse internetsider . Du vil være i stand til at uploade dit eget indhold langt hurtigere så godt , så du kan dele din verden med venner og familie i løbet af et øjeblik . 4G netværksdækning er hurtigt ekspanderende som teleselskaber drage fordel af denne nye teknologi , og den efterspørgsel, der presser det.

Den hardware kører denne telefon er imponerende at sige det mildt – en 2,26 GHz quad core Snapdragon 800 processor med 2 GB ram er mere end nok for uanset formål, du måske ønsker at sætte din mobiltelefon for . Ledsaget af Android 4.2.2 Jelly Bean operativsystem , er det en stærk pakke af tekniske specs. Batteriet skulle se dig tale , snapper og deling for op til atten timer af aktivitet – det simpelthen har et bedre design af batteri end mange andre smartphones. De 13 megapixel kamera og 2,1 megapixel foran kamera lader dig fange en bid af verden omkring dig på en utrolig detaljeret niveau.

Alt dette er at sige, at med den nye LG G2 telefon , du får nogle alvorlige hardware, der vil gå i en utrolig fart og gøre dig mere forbundet end nogensinde før. Det til side , selvom den telefon, du vil være fysisk holder i din hånd er i sig selv et lille mesterværk . Let og med en høj skærmopløsning , er det en fornøjelse at håndtere og interagere med. Snarere end at overfylde forsiden af ​​telefonen med taster og knapper , har LG flyttet dem alle runde på bagsiden i stedet – hvilket frigør al den plads rundt på skærmen , så det kan blive endnu større . Denne smarte stykke design ikke hæmme din håndtering af LG G2 telefon , selv om – hvis noget, ved hjælp af knapper og taster er nu endnu nemmere , især når du er på farten. Resultatet er et fint stykke æstetisk design, der virkelig forstærker hvad er så tiltrækkende om smartphones samtidig maksimere effektiviteten af rum og form, at LG G2 telefon er virkelig en stor exemplar af .

Hele pakken af LG G2 telefon er en meget tiltalende én. Du får en energieffektiv enhed. Den lange batterilevetid er delvis på grund af den simple effektivitet nogle af de kraftfulde hardware puttet væk inde , ligesom Snapdragon-processor . Du får en enhed, der kan håndtere alle de krav, du og moderne dit liv kan placere på det. 4G -forbindelse sikrer hurtig downloads og uploads , og det indbyggede kamera er udstyret med alle mulige mekanismer og innovationer til at give dig gode billeder hver gang. Endelig , du får en telefon, der ser godt ud, har minimeret rod og generelt skubbet design af smartphones videresender endnu et skridt

Reklamer