samsung galaxy note 3

Der er rygter om Samsung Galaxy Note 3 og hvad information er tilgængelig på denne telefon er ren spekulation . Selv Samsung Mobile er stram sammenbidt , når de bliver spurgt om udgivelsesdatoen for denne Smartphone. Er det bare en smartphone , at folk venter på ? Nej slet ikke. Det skal være mere end en smartphone, hvis den har til at opfylde brugernes behov.

Display :

Samsung Galaxy Note 3 forventes at få 6,3 tommer skærm , og hvad er mere forbløffende er , ville det komme med en 13 megapixel bageste kamera naturligvis for at tage billeder og lave videoer . Seks inches er en perfekt skærm til sådan et stort kamera. Den ydre beklædning , der dækker skærmen og kameraet er lavet af plast i stedet for metal som forventet . HTC One, den nærmeste rival, har en metal kabinet, men da Samsung prale af den største salg af Android- baserede telefoner , kunne Galaxy Note 3 give en hård konkurrence til konkurrerende telefoner.

Operativsystem :

Note 3 ville bruge Android 4.3 mod 5,0 som rygter tidligere. Android er alle de vrede og Samsung er førende i Android Smartphones . Det kunne have valgt elsker version af Android efter megen overvejelse . Rygter kan læses på forskellige steder og så du kan gå igennem alle spekulationer om dette håndsæt. En interessant rygte er, at Samsung ville spille nogle trick med note 3 , som det har gjort med sine tidligere modeller. Stort display i plast tilfælde er ikke acceptabelt. Krævende brugerne ville afvise tilbuddet i første instans.

Kraftfuld Processing Unit :

Lad os gå videre fra design del af Galaxy Note 3 , da der er meget at spekulere over denne mobiltelefon. Kig på processoren. Hvad er forventning ? Hvad tror du, det skal være? Det er en octa- core processor. Forventningerne er høje , men en producent har til at rumme mange funktioner end blot en processor. Det handler om at blive frigivet i september, men senest i september . Det må være ude på markedet , før HTC One får nogle bly.

Rivals af Galaxy Note 3 :

Samsung Galaxy Note 3 , en anden Android Smartphone fra verdens førende mobilproducent er blevet den meget ventede telefon efter lanceringen af ​​HTC One. HTC har præsenteret et vidunder , der har gjort folk skøre . Annonceringen af ​​Samsung kommer op med en bedre telefon har givet næring til konkurrencen. Galaxy Note 3 forventes at ankomme snart, men det ville være i stand til at opfylde kravene fra høje ende telefon brugere er et spørgsmål om tid.

The Final Verdict :

Alle venter på lanceringen at afslutte spekulationer. Ikke flere rygter nu er det selskab embedsmænd siger. Udgivelsesdatoen er tæt og vi snart ville komme til at se det bedste Smartphone på markedet. Det må være den bedste, da det kommer fra Samsung. Lad os se, hvor langt denne telefon går med opfyldelsen af ​​de brugere. Indtil da fodre jeres sind med rygter og spekulationer . Til sammenligning kan man se på metalhus HTC One , da det er den nærmeste rival Samsung Galaxy Note 3 .

Reklamer