USB 3.0

Hvis du er ligesom de fleste mennesker, vil have en billig USB 3.0 flash drive til at holde alle de vigtige data, du har. Disse enheder kan proppe op til 64 GB i deres små rammer, og de fleste mennesker vil aldrig selv bruge halvdelen af ​​dette beløb på lagring af deres filer og informationer.

Firmaer og virksomheder kan ikke ønsker at købe den billige USB 3.0 flash-drev, men så igen de billigere udgaver kan bruges som ekstra lagerplads, de holder oplysninger samt de fleste af de højere priser versioner gøre, og selskabet har ikke tabt som meget, hvis medarbejder mister en af ​​dem eller skader en af ​​dem.

Den billige USB 3.0 flash-drev kan findes i mange forskellige typer af butikker, og de kan også købes fra online-kilder. Folk har en masse flere muligheder til rådighed for dem, når de ønsker at købe edb-udstyr end de engang gjorde. Edb-udstyr er blevet så almindeligt brug at butikker, der ikke sælger computere ofte sælge nogle af tilbehør som disse lagringsenheder.

Nogle af de funktioner, du kan finde i disse enheder er jumpere og test stifter, der bruges i løbet af flash drevets belastning kode i mikroprocessoren på din maskine. De kan have lysdioder til at indikere, når data er blevet fuldstændig overført. De kan have kontakter, så du kan styre, om data på dem, kan ændres eller læses alene. De omfatter generelt en beskytter hætte over USB-enden af ​​elementet. Mange af disse elementer har en klemme udformet i dem, så de kan knyttes til en snor eller en nøglering. Det gør dem lettere at transportere og mindre tilbøjelige til at gå tabt, eller blive snavset.

De fleste af disse poster er formateret på forhånd ved hjælp af FAT12, FAT16 eller FAT32, så de er i stand til at blive tilgængelige på næsten enhver vært enhed, der indeholder en USB-port. Denne preformatting med FAT-filsystemer gør det også lettere at reparere enhederne eller hente beskadigede data fra dem. Du kan parfume defragmentere på disse poster, men virkningen af ​​defragmentering dem vil forårsage deres forventede levetid til at være kortere.

Midlertidig defragmentering kan forbedre hastigheden af ​​elementet, men til sidst ekstra stress placeret på enheden fra denne defragmentering proces vil medføre, at du har alvorlige problemer med ydeevnen. Medmindre du bruger en meget dyr udgave af disse elementer, vil du være bedre stillet til at erstatte den ene end at defragmentere den.

Billige USB Flash Drive priserne vil variere afhængig af producenten eller de ekstra funktioner Posten omfatter. Når du bruger en billig USB 3.0 flash drive det vil være bedre at erstatte enheden snarere end defragmentere enheden. Kinesisk elektronik kan tilbyde dig den vare du leder efter.

Den seneste større revision af den standardiserede USB-interface, USB 3.0 eller SuperSpeed ​​USB, er blevet hyldet som bemærkelsesværdig for tidobbelt forbedring dataoverførselshastighed. Eminent kompatibel med en lang række elektroniske varer med enten USB 2.0 eller den nye version, har USB 3.0 haft en enorm indflydelse på den vifte af teknologi til rådighed til opbevaring, transport og hente data.

Forbedret Data Transfer

Den oprindelige Universal Serial Bus (USB) blev oprettet i 1996 og USB 2.0 var det dominerende interface standard i mange år. USB 3.0 er betydeligt hurtigere, nyder godt af en række tekniske ændringer. Især USB 3.0 leverer en større procentdel af dataoverførsel op til 5 Gbps (gigabit per sekund).

Øget kraft og effektivitet

Ændringer siden fremkomsten af ​​USB 2.0 omfatter levering af mere strøm, når det er nødvendigt og forbedret strømeffektivitet også – i kraft, strømbesparende når mindre strøm er nødvendig.

Den effekt Stigningen manifesterer sig på to måder: op til 50 procent mere strøm er til rådighed for suspenderede eller ukonfigurerede enheder og op til 80 procent mere for konfigurerede enheder. USB 3.0 giver batteridrevne enheder til at opkræve hurtigere og flere enheder, der bruger en masse strøm at blive drevet via USB. Hertil kommer, mens USB 2.0 havde to brugbare wire kontakter USB 3.0 har fire, hvilket eliminerer ethvert krav om en separat strømforsyning til en tilsluttet enhed.

Den strømbesparende element kommer i spil, når enten enheden eller værtscomputeren er i inaktiv tilstand – enten enheden kan identificere og igangsætte strømbesparelse. Når bulk overdragelsen finder sted, streaming muliggør hurtigere ydeevne og tidsafhængige overførsler muliggøre en tilbagevenden til lav effekt niveauer mellem travle perioder.

Øget fleksibilitet og kompatibilitet

Dataoverførsler er fuld duplex, så en link tillader overførsel i to retninger på samme tid. Samspillet mellem computer og USB-enheden er derfor forbedret. Omhyggelig planlægning fra starten har sikret, at USB 3.0 kan bruges sammen med alle enheder og applikationer vedrørende USB 2.0, så der er ingen kompatibilitetsproblemer. For eksempel er USB-stikket nøjagtig samme form som den rektangulære en for version 2.0 – og har de samme fire USB kontakter placeret som før. Der er dog yderligere nye forbindelser, og så der er nye fysiske kabler, der muliggør en højere hastighed af drift.

Impact

Alene hastighed USB 3.0 har haft en fantastisk indvirkning på datalagring og genfinding industri – forestil dig at være i stand til at hente billeder fra et digitalt kamera, i alt ca 8GB hukommelse, på bare 20 sekunder. Udvide dette til scenariet for at downloade en film i HD – siger, 27 GB – og erkendelsen af, at dette kan opnås på et minut vil give en klar indikation af den magt og skønhed SuperSpeed ​​USB.

USB 3.0 er stadig den optimale version af high-end USB-flash-drev, og de forbedringer på version 2.0 gør det et meget værdifuldt aktiv faktisk.

se mere her

Reklamer