Fibernet

Mange lande primært blandt de europæiske lande oplever forandringer i statens tv-signalet, mens du læser dette. Tendensen er at forny den gamle skole analog tv-transmission og denne ændring er der berører mange tv-seere, der bliver nødt til at holde sig ajour med henblik på at holde på at se fjernsyn. Det analoge signal blev sendt i en enkelt frekvens, mens den moderne digitale platform er baseret på en diskret jordbaseret tv tillader fremragende kvalitet (high definition)-lyd og billeder. Den moderne DVB (Digital Video Broadcasting) signal leveres i enten MPEG2 eller MPEG4-format med MPEG4 er den nyeste.

En konvertering i TV-signal, ikke desto mindre, er det ikke let gjort. Det kræver en masse tekniske og fysiske ændringer på bagenden, men den mest vidtrækkende konsekvens faktisk påvirker slutbruger, som er forpligtet til at gøre noget for at observere den digitale tv.

Denne publikation vil hjælpe dig til at vide, hvis du nødt til at reagere på de forandringer og hvilke muligheder der er tilgængelige.

Det første spørgsmål er, hvem berørt?

– Dem, der bruger en forældet antenne.

Hvis du kan regne dig selv blandt dem, her er hvad du kan (bør) gøre for at forvandle dit tv-signal, og forbered dig på en tv-revolution:

1.. Køb en parabol! Dette er måske en af ​​de mest radikale muligheder, du kan vælge, men er meget sandsynligt også det bedste. Når du køber et satellitsystem vil du ikke længere være afhængige af nogen signal opdateringer, faktisk, vil du aldrig igen nødt til at bekymre dig om det. En satellit-signalet er noget helt andet og uafhængig, så hvis den nationale tv-organisation beslutter at modernisere sin platform inden for de kommende år vil du ikke blive berørt. Ved hjælp af en satellit, også åbner en ny verden af ​​kanaler, hvor du kan vælge fra en bredere vifte af tv-kanaler fra hele planeten som et ex. BBC, CNN, TV2 Sport og Fox.

2.. Et skift til et kabel afhængig tv-net. Selv om denne alternative meget ofte er begrænset til personer, som har til huse i større byggesten med indbyggede løsninger. Denne mulighed vil løse dit problem.

3.. Fibernet. Ikke en mulighed for de fleste, men absolut en glimrende løsning.

4.. Bredbånd. Du kan bruge din bredbåndsforbindelse netforbindelse som tv kilde. Dette netværk er digitalt i naturen, og det er faktisk muligt at udnytte det på dit fjernsyn.

5.. Køb en moderniseret LCD-tv. De fleste af de nye TV har indbygget digital bokse, den eneste bekymring, du bør være opmærksom på er, hvis de er MPEG4 kompatible. Hvis de kun støtte MPEG2 kan du ende op med at opgradere igen senere på eventuelt med en ekstern adapter.

6.. Internet TV. Det er noget mange er uvidende om, men du er i stand til at se masser af tv-kanaler på internettet? Masser af store TV-mærker også offentliggøre live på nettet.

7.. Afslut fjernsynet! Dette er formentlig ikke det første valg for de fleste af tv-publikum, men er medtaget her for at demonstrere vigtigheden af ​​emnet. Hvis du ikke tager handling, vil du miste dit tv-signal. Det er ikke svarer til fortiden, hvor et dårligt signal betød tågede billeder, de moderne tider er grusom, nu er det alt eller intet.

8.. Køb en DVB T tuner. Dette er den nemmeste løsning for et flertal af befolkningen i mange stater. En DVB T tuner fra Digital Video Broadcasting Terrestrial er en ekstern tv-signal adapter, tillader ud dateret tv til at vise HD-billeder. Denne løsning behøver ikke nogen stor antenne eller dyre ting, DVB T tuner er en lille boks, du opretter forbindelse til og sted ud over dit tv, og du er god til at gå. Derfor er dette den billigste løsning for de fleste. Den eneste ulempe er, at du har brug for en DVB T-tuner til alle tv i din familie.

Vi håber, at du kan bruge den givne information, og at du nu er bedre egnet til at tage en velinformeret beslutning. Den eneste ting tilbage for dig at gøre, er at handle og løse dette mindre problem, før du bliver mødt med en sort skærm.