Samsung galaxy note 8.0

SONY DSCEndelig har Samsung Galaxy Note 8,0 ankommet det er kommet som den nyeste version blandt Note 10.1 og note II der er et sammenfald af en tablet, og en Smartphone. Noten 8.0 også er i stand til at udføre dobbelt funktioner som tablet / telefon. Det er muligt med Stylus for bedre kommunikation og giver en god brugeroplevelse. Lad os finde ud af, hvad der går ind og hvad der er imod det.

Hvad er nyt?

Alle synes tilfredse med de nyeste tilbud af Apple i iPad, iPad mini, når vi sammenligner den mod Galaxy Note 8,0, 3G-model, dette synes praktisk også vægt på 338g. Den slanke krop måler så tynd som 8mm. hele designet er afrundet ved hjørner med glatte kanter, der synes at være noget der ligner Note II. Denne tablet indbefatter også en S pen, der har en slot til at holde det på plads i højre hjørne.

Opløsningen på skærmen er 1.280 x 800 pixels, der går ganske godt med sin 8-tommer skærm og 189 ppi pixeltæthed. Som mod andre tavler, er det ikke så imponerende, men når vi sammenligner det mod iPad mini med 163ppi så virker det meget bedre løsning.

Samsung idræt en Exynos processor i sin tablet, selvom version er ikke 8 core det er en quad-core clocket ved 1,6 GHz. Det er mere som andre Samsung tilbud, der omfatter S III og note 2. Men du får en anstændig RAM 2GB. Den indbyggede opbevaring udbudte kapacitet er 32GB med en udvidelse af hukommelsen option via microSD-kort slot.

Ser man på, hvad der blev tilbudt sidste år Samsung, den Note 10.1 syntes at mangler nogle teknologiske fremskridt. Med den nyeste Note 8.0, synes det ikke kun Samsung har improviseret, men også formået at nappe sin teknologi og gjort andre forbedringer, der gør denne fane ønskværdigt. For eksempel er inddragelsen af ​​S pen aktiveret med den teknologi til selv at styre knapperne til at skrive. På denne måde behøver du ikke knalde for at skifte mellem fingre og stylus funktionalitet, mens du bruger enheden.

Air View, er endnu en seneste tilføjelse til den teknologi, der giver dig mulighed for at få et preview. Før din S pen på menuer og tredjeparts apps og se en kort preview. En anden tilføjelse er Flipboard app, der gør det muligt i at vise overskrifter, der dukker op, så snart du holder S pen på titlerne. Derudover Samsung tilbyder dig Awesome Note frit, der var kun tilgængelig for iOS-brugere efter afskalning ud en betydelig gebyr.

Galaxy Note 8.0 er udstyret med en overraskende værktøj IR Blaster, det hjælper dig med at kontrollere dine elektroniske enheder. Nu er din Note 8.0 vil fungere som en universel fjernbetjening til at styre TV, musikafspillere og andre medier enheder. Du kan styre Samsung flagskib produkt og andre produkter samt.

I modsætning til sine tidligere versioner, det er 8-tommer Note stand til at gøre telefonopkald og endda sende SMS. Du kan surfe på internettet og endda modtage et telefonopkald på samme tid. Den eneste ulempe synes at være, at 3G-modellen er endnu ikke tilgængelig for den amerikanske offentlighed, de vil modtage Wi-Fi-version.

De fleste af jer måske forventer en Android tablet drevet med den nyeste teknologi og fyldt med det bedste OS fra Google. Men alt er ikke som det ser ud, er samsung Galaxy Note 8,0 version lastet med Android 4.1.2 OS. Dette kan skuffe dig, hvis du havde forventet 4.2.2 versionen mod Google fane, der allerede idræt dette. Forholdsvis Samsung er en smule bagud i OS-teknologi.

Denne nye version er ikke meget anderledes end sin forgænger, men stadig et par tweaks gør det umagen værd. Funktion, ligesom Photo Sphere stadig kan være nyttigt for nogle. Andre ting omfatter proprietære apps fra Samsung, der kan være lidt svært at bruge med Android-systemet. En anden ting, der kan genere dig, er den overordnede glossy finish, der tiltrækker fingeraftryk.

Konklusion

Prisen er endnu ikke annonceret officielt af Samsung for Note 8.0, selvom det lader til, at dette produkt vil blive placeret i præmie række. Du kan nemt forvente, at det at være omkring US $ 329 ..

Den bedste ting ved denne nyeste version er den S pen stylus og de tilføjede funktioner med det.

Den officielle globale lancering af Samsung Galaxy Note 8,0 er dømt for Q2.

Hun er en teknologi forfatter, der er opsat på at eventuelle nye fremspirende teknologi opdateringer. Hun arbejder med Qresolve som teknisk support Engineer. Semeli Karen McPherson har kunnet tilbyde online teknisk support til globale kunder for spørgsmål vedrørende laptops, desktops, Mac og enheder, herunder iPods, tabletter, iPhones, computer support og meget mere. Hun henvender sig til det segment af kerneteknologi og giver bæredygtige løsninger på eventuelle spørgsmål i forbindelse med teknologi og software. Hendes ekspertise og færdigheder i at håndtere centrale teknologiske spørgsmål er pletfri og hurtigt resultat leje. Gennem hendes artikler og missionerne hun har til formål at give viden og løsninger på fælles teknologiske problemer, som en bruger står overfor.

Den gamle Samsung Note

Samsung Galaxy Note er en tablet med større skærm og højere opløsning. Den fungerer også som en telefon og det gør det mere populær blandt folket. Lad se på funktionerne i denne tablet. Samsung Note kører på en Android v2.3 (Gingerbread) operativsystemet med 1,4 GHz Dual Core ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU. Det understøtter Quad-band GSM og Quad-band 3G.

Samsung Galaxy Note har en stor 5,3 “Super AMOLED kapacitiv touch-skærm med 16 millioner farver, der gør synlighed i en krystalklar klarhed. Desuden skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass. Galaxy Note har fået Touch Wiz UI, som giver en god oplevelse. Du kan mærke det, når du bruger det. S Pen stylus på telefonen er den første af sin art, og lader dig tegne eller lave noter med lethed. Den er enkel at bruge pennen stylus stedet for at skrive på touch. Det gør nemmere at tage noter på farten.

Det har fået en 8 MP kamera primære kamera med vidvinkel autofokus support, LED blitz, ansigt, smil og Wi-Fi-hotspot. Det sekundære kamera er 2 MP på forsiden modstående side bruges til video-opkald. Sensorerne til rådighed, er Accelerometer, gyroskop, Proximity Sensor, GPS med A-GPS-forbindelse og Digital kompas. Alle disse sensorer hjælpe på forskellige måder for en bedre brugeroplevelse. Yderligere funktioner er tilgængelige, er FM-radio med RDS, Stereo Bluetooth v3.0, Dual-band Wi-Fi 802.11 b, g og n support; Wi-Fi Direct og Wi-Fi hotspot, Full Flash support og GPU-acceleration til webbrowseren tillader 1080p flash videoafspilning, Document editor og File manager. Det har fået MHL micro USB-port med USB host, som bruges til opladning og også som en TV-out-forbindelse. Videooptagelse kan gøres på 1080p @ 30fps, som kan ses på TV ved at tilslutte den til TV-out port. Der er nogle fordele, som også kan være ulemper for nogle enheder. For Samsung Galaxy Note, der også kan bruges som en telefon er meget stort på grund af sin skærmstørrelse, men bedst egnet til at arbejde med apps, dokument visning, spil og videoer. Selv om det har fået 8 MP primære kamera, er der ingen dedikeret tast for det, brugeren har til at trykke på skærmen for at tage billeder, og det gør lidt hårdt. Samsung Galaxy Note har fået en standard 2500 mAh Li-Ion batteri, som giver taletid på op til 26 timer og 10 minutter i 2G og 13 timer 30 minutter i 3G-net. Standby tiden er op til 960 timer i 2G og 820 timer i 3G-net.

I betragtning af den interne lagerkapacitet, Samsung Galaxy Note fås i to størrelser, 16 GB og 32 GB. I en nøddeskal er det bedre at købe Samsung Galaxy Note for de brugere, der kan lide stor skærm til browsing på farten, videoer, dokumentation, spil osv. Hvis du kigger ind i Samsung Galaxy Note Specifikationer så kan du få en idé om, hvordan det vil være nyttigt for dine behov.

Reklamer