Ipad Retina

Den nye iPad har en høj opløsning 9,7-tommer skærm og har smarte funktioner som Retina-skærm med 2047 x 1536 pixels, A5X processor, 5 megapixel “Jeg Sight” bageste kamera, 1080p video-afspilning, 10-timers batterilevetid og 4G LTE connectivity.The nye iPad er prissat til $ 499 i USA, i henhold til bekendtgørelse i Apples websted.
Den nye iPad understøtter 4G LTE netværk med en maksimal download-hastighed på 73 megabit per sekund.

Efter Apples 7 marts afsløringen, dukkede eksterne analytikere skarpt optimistisk om at kapslens markedsplads udsigter. Apple vil fastholde sin dominerende markedsandel af den hurtigt voksende tablet-markedet på trods af øget konkurrence, siger en analytiker i et forsknings-note. Den nye iPad har rejst bar i forhold til konkurrerende tabletter med imponerende hardware specifikationer, konkurrencedygtige priser, og den førende software økosystem.

Sammenligning mellem den nye iPad og iPad 2

Nye iPad er lettere, lysere og strammere
Den nye iPad er udstyret med Retina Display og hurtigere processor
iPad 2 har VGA-kvalitet, og bag kameraerne mens iPad 3 har bedre kamera
Apples iPad lancering har skubbet Forrester Research prognoser tablet unit overførsler gennem 2016. Ifølge forskningsresultaterne, forventer, at det 112.500.000 amerikanske voksne at have en tablet i 2016, en stigning fra 82.100.000 i sin tidligere prognose. Populariteten af ​​Amazon Kindle Fire tablet, og Barnes & Noble Nook Tablet har udvidet tabletten branchen, da de koster mindre end halvdelen af ​​iPad Apples billigste iPad 2, eksempelvis omkostninger $ 499. Amazon lancerede sin Kindle Fire november sidste for $ 199, sælger et sted mellem 4 millioner og 6 millioner enheder. Nook Tablet, som blev lanceret på $ 249 nu også koster $ 199. Apple har formået at bevare markedsandelen i forhold til konkurrenterne i tabletten branchen. Amerikanske købere tegnede sig kun for 43 procent af de 55 millioner iPads Apple solgt gennem fjerde kvartal.

Den nye iPad har en stor 5MP bageste kamera med avanceret optik og backside belysning, som vil hjælpe brugeren tage bedre billeder i svagt lys, i henhold til bekendtgørelse i Apple hjemmeside til iPad app. Apples nye iPad er også udstyret med en stemme diktat assistent. Den nye iPad vil tiltrække spilbranchen meget med sin orientering. Apple har også annonceret en ny Apple TV med 1080p video streaming med en opdateret brugergrænseflade. Apple TV vil være tilgængelig den 16. marts i USA på en detailpris point på 99 dollars.

Fordele

HD-skærm
Kraftfuld computer grafik-processor
Gaming & Filmafspilningen
Forlænget batterilevetid
Ulemper

Den nye iPad er ikke ærefrygtindgydende
Enhed bliver varm for hurtigt, mens du spiller spil
Batteri holder 10 timer utilstrækkelig og kræver mere strøm
iPad3 specifikationer

Operativsystem – iOS 5.1
Skærmtype – 9,7 tommer multi-touch skærm
Display – 2048 × 1536 pixels / 264 PPI (Retina display)
Tykkelse og vægt – 9,4 mm / 660 g
Processor – Apple A5X
Grafik – PowerVR SGX543MP4
Opbevaring – 16/32/64 GB flash-hukommelse
Kameraer – Front-vendende og 5 MP bageste kamera
Video – 1080p Full HD video optagelse og afspilning
Tilslutning – USB 2.0 HOST, WiFi 802.11 a / b / g / n, Blue Tooth 4,0
Batterilevetid – 10 timer
Version – WiFi + 4G LTE
Pris (WiFi only) – 499 $ (16GB), $ 599 (32GB) & $ 699 (64 GB)
Pris (WiFi + 4G LTE) $ – 629 $ (16GB), $ 729 (32GB) & $ 829 (64 GB)

Apple har længe været på forkant forsiden af ​​forbrugernes bevidste innovation. Det vil sige, at Apple gør produkter, som køberne føler er teknologisk avancerede. Dette er mest tydeligt i iPad 3 og dens nethinden display, som blev afsløret med iPod touch og telefon for nylig. Displayet pakker 326 pixels per kvadrattomme, hvilket svarer til en kontrast på 800:1. Der er en tvist om, hvorvidt at dette er den mest pixels det menneskelige øje kan håndtere, (dermed navnet nethinden display) men med sin LED omgivende lys følsom opbakning, det er pretty damn good. Fordi ipad skærmen tilpasser sig sine omgivelser, vil iPad 3 mindske overanstrengelse af øjet. Det er en enorm velsignelse for IT-support fagfolk, der nogle gange nødt til at arbejde på disse ting hele dagen. Et display, der er så skarp, kan være en game changer. I det mindste, beviser det, at Apple har en imponerende produktion netværk.

Til dato gør Samsung alle 2048X1536 skærme. LG og Sharp er også på dækket for at afhente nogen slap. Selvom Sharp var rygter om at have undladt Apples inspektion proces, er de siges at være meget glade for at sætte deres ottende generation fabrikation produktionsfaciliteter. De vil alle skulle brænde midnat olie. Analytikere vurderer, at Apple vil sende ud en opadgående på 18,7 millioner enheder i fjerde kvartal. Hvad betyder alt dette for dig og din virksomhed?

Tja, hvis du ønsker en iPad 3 du bliver nødt til at bruge et sted mellem $ 499 og $ 829 dollars. Det er en temmelig stor pris for flere pixels end øjet selv kan se. Problemerne kan ikke stoppe der. Apps bliver nødt til at blive fordoblet i størrelse til at holde op med skærmen. Det kunne forårsage en masse problemer, da Apple ikke tillader apps større end 20 megabytes, der skal downloades via 3G. Det vil stadig arbejde over Wi-Fi og 4G, så det vil være på din dime, men ikke AT & Ts. Større apps vil betyde mere throttling problemer for data brugere. Det er blevet meget klart, at dataforbrug og efterspørgslen efter båndbredde overgår vores nuværende infrastruktur.

Samlet set vil iPad 3 prale den bedste visning i detailhandelen arena. Det er helt den teknologiske Feat. Men Beta havde en bedre visning end VHS. Prisen er stadig en magtfuld begrænsende faktor for beslutningen om at foretage et køb. Det vil være interessant, hvis Apples mærkeloyalitet kan overtrumfe dette. At dømme efter billederne, sandsynligvis.

Den seneste Apple tablet på markedet, iPad 2, kom med mange overraskelser samt skuffelser. En af de funktioner fans havde håbet på var nethinden skærm, der er i øjeblikket på Apple iPhone 4. Hvis du har købt iPad 2 kan du blive beklager køb, især hvis du allerede havde ejet den oprindelige frigivet iPad, fordi det var mere en evolution end en revolution.

Rygter har hvirvler på tværs af internettet og holdt fans summende om en sandsynlig udgivelsesdato og de kommende specs af iPad 3, som formodes at virkelig blive væsentligt opgraderet fra både iPad og iPad 2. En af de mest fremtrædende træk, at fans håber på er faktisk nethinden display, fordi det smukke rige skærm af iPhone 4 ville se endnu mere fantastisk på den større iPad 3 skærm.

Apple tilhænger og blogger John Gruber var i høj grad ansvarlig for de rygter, sparket om iPad 3, selv før iPad 2 havde ramt butikshylderne tilbage i marts. For nylig LG og Gruber har tilbudt nogle hints i retning af iPad 3, herunder den eftertragtede nethinden display. Det er dit valg, som at tro, men da LG øjeblikket producerer for Apple, kan du ønsker at give dem mere vægt for deres indsigt.

LG CEO Young Soo Kwon antydede at inkludere nethinden displayet, når han udtalte: “. Flere smartphone producenter vil frigive nye modeller anvender LG Retina Display, der har været brugt i iPhones og iPads” Det ligner Mr. Kwon kan have gledet her, fordi der i øjeblikket ikke nethinden skærm i en iPad, men iPad 3 er sandsynligt i støbeskeen til forskning og udvikling. Det er en sikker satsning at sige, at det er nok mere i retning af udviklingsfasen dog.

Kwon erklæring blev hørt i et interview med koreanske Times. Hvis du har ventet på nethinden visning på den store iPad 3 skærm, der skulle komme med et væld af andre eftertragtede funktioner så du kan være heldig. Det ligner denne skærm vil gøre sin vej ind i kanten af ​​den nyeste Apple tablet, hvis udgivelsesdato er stadig ukendt på dette tidspunkt.

En yderligere styrkelse af dette rygte er, at Samsung og Apple i øjeblikket stadig er involveret i en juridisk kamp, ​​der bare ikke vil nå frem til en endelig aftale eller aftale. Apple kaldte foul gang lang tid partner Samsung frigivet Galaxy serie af smartphones og tablets, hævder, at de var alt for lig Apple-enheder. LG ville være den perfekte producent til at intensivere og ingeniør en højere opløsning kapacitet nethinden displayet for iPad 3. Den aktuelle rygter display topping 2048 x 1536 pixels! Hvis nogle af de andre rygter indstilling web summer kommer sandt, så iPad 3 er helt sikkert kommer til at være værd at hver cent.

De seneste prototyper viser en iPad 3 med en buet ryg og noget af en udvikling fra udseendet af iPhone 4. Det er afbildet at være slankere og giver det, at pro-effekt, vi alle håber på med iPad 2. Forsinkelser og andre insider problemer blev beskyldt for en masse funktioner, der ikke gør det i iPad 2, der forlader dem til at blive holdt af på og videreudviklet i Apple iPad 3.

Reklamer