Internet mobilt bredbånd

Fordele og ulemper ved mobilt bredbånd

Denne teknologi er hurtigt ved at blive mere og mere populære. Det har stort set har erstattet den langt mere begrænsede WAP Internettet, som var bredt tilgængelige på mobiltelefoner indtil for et par år siden. Denne teknologi anvender de mobiltelefonnet til at sende og modtage data snarere end telefon-eller kabel-tv forbindelser, som benyttes af regelmæssig hjem bredbåndsforbindelser.

Følgende er en super enkel kig på fordele og ulemper ved denne teknologi.

Pris
Den største ulempe ved denne teknologi er den pris, og det er for det meste af denne grund, at det ikke kan på nuværende tidspunkt fuldt erstatter normal hjem bredbåndsinternet. Men hvis du regelmæssigt bruger internettet, mens du er på farten, kan denne teknologi være meget overkommelig, hvis du bruger det sparsomt og undgå at downloade store mængder data. Du bør også overveje at få en bedre toldsats, hvis du planlægger at bruge det en masse.

Mobilitet
Hele pointen med denne tech er, ikke overraskende, mobilitet. Du kan få adgang mobilt bredbånd fra enhver smartphone. Ved hjælp af en USB mobilt bredbånd dongle, kan du også få adgang til internettet fra en bærbar eller stationær computer. Disse dongles er meget små og kan nemt passe i lommen, så du kan tage din mobil internetforbindelse med dig, når du går.

Dækning
Mobiltelefon dækning er tilgængelig i langt flere steder. Det fylder internetudbydere huller i områder, hvor der ikke er andre bredbånd muligheder. For dem, der bor i landdistrikterne, hvor telefonlinjer er ikke blevet opgraderet til at bære en bredbåndsforbindelse signal, er mobilt bredbånd undertiden den eneste mulighed. Overalt, hvor du kan få et signal på din mobiltelefon, skal du være i stand til at få adgang til mobilt bredbånd.

Båndbredde
Direkte relateret til pris, og noget, der gør denne teknologi en urealistisk alternativ til en statisk bredbåndsforbindelse, er lav båndbredde. Mobile bredbåndsforbindelser har lave månedlige download grænser, ofte omkring et eller to gigabyte. Den højeste (og meget dyre) er typisk omkring ti gigabyte per måned. Dette gør mobilt bredbånd upraktisk for hivning downloading og streaming media.

Hastighed
Mobilt bredbånd hastigheder bliver bedre, især med lanceringen af ​​4G og dens kommende anledning til at blive branchens standard. Men hastighed er også i vid udstrækning i overensstemmelse med signalstyrke og forskellige andre faktorer såsom interferens. Hastigheder er typisk mere end tilstrækkelige til afslappet internetbrug, dog, og med begrænsninger på båndbredde, bør dette ikke så meget alligevel.

4G mobile bredbånd er den nyeste mobile teknologi til rådighed. Mange virksomheder som Verizon og Sprint har nu enheder, der kommer standard med 4G-teknologien. Selvfølgelig er nogle mennesker stadig bruger 3G-enheder og tror, ​​at der ikke er noget vigtigt til en verden af ​​4G. Hvis du er på udkig efter mobile bredbåndsløsninger, og du ønsker det bedste, så dette er hvad du har brug for. Bare sørg for, at du tager dig tid til at tjekke alle dine muligheder og finde den bedste service. Du kan få 4G mobilt bredbånd service fra firmaer som:

-Verizon
-Sprint
-AT & T
-T-Mobile
-Net Zero
-Slet

Der er bogstaveligt talt snesevis af virksomheder derude i dag, der arbejder med 4G mobilt bredbånd service, så folk kan få hurtigere teknologi på farten. Der er så meget at vælge imellem, så det hjælper, hvis du kan indsnævre ting ned, husk at gøre dit hjemmearbejde og finde ud af, hvilke tjenester du bedst kan lide. Først, så tænk på den type enhed, du leder efter. Nogle virksomheder har bedre udstyr end andre, så det vil hjælpe dig med at sikre, at du får den bedste enhed, uanset hvad du vil med 4G mobilt bredbånd service.

Et andet tip er at se på prissætningen af ​​forskellige planer og enheder. Du er nødt til at sørge for, at du ikke overbetale for noget som dette, trods alt. Ved at gøre lidt forskning, vil det være nemt for dig at få alt det, du har brug for. Tjek planer, vilkår og betingelser, kontrakt krav og prissætning for at sikre, at du finder det absolut bedste tilbud, uanset hvad du har i tankerne for 4G mobile bredbåndstjenester. Du fortjener at få mere ud af dine penge, men du er nødt til at gøre arbejdet for at få det, selvfølgelig.

Mobile internettjenester er fantastisk til en masse forskellige anvendelser. Du er nødt til at tage sig tid til at tjekke alle de forskellige muligheder, du har, og se bare, hvad du kan få for dine penge. Den gode nyhed er, at når du handler online, kan du tage din tid og få de perfekte løsninger, uanset hvad du har i tankerne. Disse er alle vigtige ting at huske på, når du er shopping for nye tjenester som denne.

4G mobile bredbåndstjenester er ens, men de er bestemt ikke alle skabt lige. Det er op til dig at forskning dine muligheder og finde ud af, hvad du har brug for, så du får mest muligt ud af din investering. Tag alle disse oplysninger i betragtning, og sørg for, at du tjekker alle dine muligheder, før der indgås en virksomhed eller tjenesteudbyder. På den måde får du altid det bedste for dine penge med mobile internet.