Microsoft surface pro

microsoft surface proMicrosoft vil ind på tablet arena med sin første Tablet PC tilbyder kendt som “Microsoft Surface” for at konkurrere med folk af enorme spillere i tablet-markedet som Google og Apple. Den blev indført i juni 2012 og sat til udgivelse i oktober 2012. Hertil kommer, vil Microsoft blive fremstiller tabletter af sig selv, og vil markedsføre uden at have nogen af ​​dets hardware partnere som Lenovo, HP, Dell og Asus at blive involveret med det.

Microsoft Surface vil blive frigivet i to forskellige versioner. Først den ene bakkes op af Windows RT-operativsystemet vil være et lettere og vil blive kaldt som “Surface”. Den anden bakkes op af Windows 8-operativsystem vil være en tungere version og vil blive kendt som “Surface Pro”. Vi kan forvente Surface at frigive i oktober 2012, mens lidt over tre måneder Surface Pro er planlagt til udgivelse i januar 2013.

Features:

• The Surface vil have en 10,6 tommer skærm, der er optisk ClearType har et skærmformat på 16:9, der svarer til en high definition skærm. Surface Pro vil have en fuld High Definition opløsning. Det betyder, at Surface vil have en skærmopløsning på 1280×720 pixels (dvs. HD 720 pixels) og Surface Pro vil have en skærmopløsning på 1920×1080 pixels (dvs. HD 1080 pixels).

• Både Surface tabletter vil støtte rentegning i digital form ved hjælp af en pen til at skrive noget på skærmen. Dette skyldes, at sampling rate på 600 dpi. Når du vil bruge pennen det vil føles som du direkte skriver på en side i stedet for tablet. Årsagen bag dette er i mellem display og Gorilla Glass ingen lag er til stede som følge af en proces, der kaldes optisk bonding. Også det er på grund af afstand af kun 0,7 mm til stede mellem stylus blæk og pennen selv.

• En palme blokering teknologi vil være til stede i både overfladen versioner hvori to digitizere vil blive brugt af operativsystemet, som man vil støtte touch og andre vil yde støtte til digital rentegning. Når skærmen vil være tæt på pennen, vil røre digitizer gå ud for at forhindre, at brugeren ved et uheld at gøre en swipe på skærmen, mens du tegner eller skriver. Når pennen går væk fra skærmen, vil røre digitizer komme tilbage på igen.

• Dampen Magnesium proces er blevet brugt til at skabe Surface hvor metallet er smeltet og forme ned for at danne en 0,65 mm tykkelse. De £ 1,5 sagen, der kommer med tabletten kun udgør magnesium, og så er modstandsdygtig overfor slid og ælde. Også Surface er temmelig meget lettere at bære så godt, men ikke nok luftige.

• Surface har fået en stander, som har fået en rille temmelig længe nok til at trække støttebenet ud og danne en tabel. Når du ser tablet med dækslet og standen, det føles som om du ser en bærbar computer, som er anderledes og unikt. Denne støttefod bor og integrerer godt med design såvel som viser sig at være meget nyttige, når det er nødvendigt.

• Microsoft har designet Magnesium dækning for sin Surface tablet på grund af den kendsgerning, at det ønsker at give brugere med fantastiske tablet PC dækker for hele Surface. Det giver to typer af dæksler hvoraf den ene er et dække for den berøringsfølsomme skærm og andre er et dække for type tastatur. Begge dækslerne er fastgjort magnetisk til tabletten samt tastatur kanter. Dette resulterer i både dæksler, der anvendes til enten tastatur eller skærm.

• Gennem Tablet PC dvs Surface, gjorde Microsoft sikre, at ingen behøver at røre ved og skrive i en lang periode, fordi der er en 3 mm trådløst tastatur kommer med den tablet, som giver den samme mængde beroligende oplevelse som brugere komme igennem det normale tastatur. Det siges at være den tyndeste tastatur i en fysisk form.

• En anden cool funktion i Surface er, at dens brugergrænseflade faktisk kan ændre farver med touch cover. Touch cover spiller en vigtig rolle i at forhindre Surface skærmen for slitage hurtigt, som du ikke rører skærmen direkte. Samme er tilfældet med den type dæksel, hvori tastaturet livet bliver længere, da du ikke er at trykke på knapperne på tastaturet direkte.

• I øjeblikket er der en HD opløsning på 720 pixels eller 0,9 megapixel ca i Surface og fuld HD-opløsning på 1080 pixel eller 1 megapixel omtrent i Surface Pro.

Specifikationer:

Lad os få et kig på specifikationerne for både overflade-og Surface Pro tabletter:

Microsoft Surface

• Styresystem Windows RT
• Central Processing Unit Nvidia ARM
• Tykkelse på 9,3 mm
• Vejer 676 gram
• 10,6-tommer skærm ClearType HD
• Et batteri på 31,5 watt / time
• Fås i 32 GB og 64 GB
• High definition og bag kameraerne

Microsoft Surface Pro

• Styresystem Windows 8
• Central Processing Unit Intel III Core Processor
• Tykkelse af 13,5 mm
• Vejer 903 gram
• 10,6-tommer skærm ClearType fuld HD
• Et batteri af 42 watt / time
• Fås i 64 GB og 128 GB
• Fuld high definition og bag kameraerne

Opsummering

Mens du bruger overfladen tabletter, vil du indse, at det måske ikke være så lydhør eller let swappable forhold til Apple eller Google tabletter, fordi Microsoft har netop indgået den meget konkurrenceprægede marked for tabletter blandt allerede er til stede kæmpe spillere. Men ja, hvis man ser på specifikationer og beskriver, at Surface tabletter har fuldt integreret i det, så du kan blive tvunget til at ændre dit sind og bruge denne fantastiske skabelse fra verdens førende, hvor vi kan se, gradvise forbedringer til at komme i den nærmeste fremtid . Microsoft har sørget for, at dens tilbud er sådan, at kunne tiltrække brugere til at gå efter det over andre tabletter.

Microsoft har for nylig udgivet sin egen in-house designet og bygget skifer kaldet Surface. Den 10,6 tommer touch screen ‘iPad type «skifer byder på mange unikke funktioner såsom dens VaporMg (Magnesium) tilfælde, fuld størrelse USB og det nye Windows-operativsystemet.

# 1: Der er to versioner af overfladen

Der er to versioner af Microsoft Surface, specifikt Surface RT og Surface Pro. Dette er meget vigtigt at bemærke, da RT som navnet antyder kører Windows RT (kort for RunTime). Dette er et snit ned version af Windows 8 designet til at køre på mobile chips, som dem der findes i iPad, og Surface RT. The Surface Pro (på grund i 2013) sammenlignet med RT vil have en hurtigere processor, mere lagerplads, flere udvidelsesmuligheder porte, en aktiv digitizer pen (tror reelle håndskrift på skærmen) og køre den fulde version af Windows 8.

# 2: Windows RT og Windows 8 er forskellige

På forsiden af ​​det nye Windows-operativsystemet er Metro, nu omdøbt til Modern, startskærmen. Selv startskærmen interfaces ser ens på Windows RT og Windows 8 er de ikke de samme ting. Windows RT som nævnt ovenfor er specifikt skabt til at køre på ARM mobile chips som findes i Surface RT. Da Windows RT er custom kodet til at køre på ARM-chips, så må det er applikationer være. Hvilket bringer os til …

# 3: Windows RT vil kun køre RT Apps Fra Windows App Store

Da Windows RT build er fundamentalt anderledes end den fuld “x86” version kun apps bygget til RT vil køre på RT. Disse apps kan findes i den nye Microsoft App Store, som er indbygget i Win RT / 8. Dine eksisterende Windows XP/Vista/7 ældre programmer vil ikke køre på Windows RT. Før du går at få alle forstyrret, det er nøjagtig det samme som din iPad ikke kører disse programmer, og kræver at du købe iPad app fra iTunes. Der er i øjeblikket omkring 2000 apps, men forventes at stige til 100.000 i de 3 måneder efter lanceringen.

# 4: The Surface RT Har kontoret, men ikke Outlook til e-mail

Microsoft har pakket i en version af Office 2013 Home & Student med Surface RT. Dette omfatter Word, Excel, Powerpoint og OneNote, men især ikke Outlook. Email vil tilgås via RT Mail app, som man igen, før du gisper, meget iPad-esque. Jeg er sikker på det vil være mere end i stand til, vil integrere med Cloud & Exchange-baseret post, men vil mangle den fortrolighed og avancerede funktioner i Outlook. Ah, og ved den måde, er Home & Student RT-versioner ikke godkendt til erhvervsmæssig brug, men en opgradering er tilgængelig.

# 5: Det er ikke ude endnu – men snart!

Der har været masser af snak og sladder om disse Surface skifre, men faktum er Microsoft har holdt dem meget tæt ved hånden. Surface RT er tilgængelig for pre-order klar til dets 6 november udgivelsesdato. Indtil disse enheder er i hænderne på den brede offentlighed, vi plejer ved, hvor stor eller hvor triste erfaringer kan være.

Reklamer