Sikrer dine mobile enheder

Mobile enheder er nu en fælles, selv primær arbejdsredskab. Der er tusindvis af produktiviteten applikationer (‘apps’), der hjælpe med at få arbejde mere effektivt, og mens du er på farten.

Men som man siger – med stor magt kommer stort ansvar! En telefon kan gå tabt eller stjålet, en iPad efterladt ved en fejltagelse. Og cyberkriminelle er altid på udkig efter måder at kompromittere enheder til at stjæle personlige eller følsomme oplysninger.

I en erhvervsmæssig sammenhæng handler det om at beskytte dine kommercielt følsomme dokumenter, kommunikation og kundedata.

Her er 10 måder at sikre mobile enheder, der kan gennemføres som virksomhedens politik

1.. Indføre politikker og uddanne dine medarbejdere

Har enhed Brug politikker på plads, især hvis personale bringe deres egne enheder (BYOD). Dette bør omfatte fysisk sikkerhed (f.eks laptop leaches) og datasikkerhed.

Uddan dine medarbejdere om, hvad de skal gøre for at beskytte de kommercielle data på deres enheder, og at de forstår, hvad der er på spil. Revisioner kan udføres for at sikre gode vaner opretholdes.

Din politik bør omfatte de tips, der følger.

2.. Password beskyttelse

Det kan være en smule mindre praktisk at have til at indtaste en adgangskode for at komme ind i din enhed, men det er en enkel måde at frustrere potentielle snoopers. Indstil enheder, så de automatisk låses efter et par minutter og kan ikke bruges uden password. Brug ikke auto-komplette funktioner, der husker brugernavne eller adgangskoder. Som med enhver adgangskode, bør det ikke være en, der er let at gætte.

Du kan også sætte en PIN-kode på SIM-kort, så tyvene ikke kan bruge det på en anden telefon til at foretage opkald.

3.. Source-programmer fra pålidelige kilder.

Undgå at downloade apps, der er helt nye på markedet, især for Android-enheder. Cyber ​​kriminelle opretter apps med ondsindet kode, der ser legitime, men kan skabe ravage. Må ikke hente noget, medmindre det har flere hundrede (eller endda tusinde) downloads og positive kommentarer.

Windows-telefoner og iPhones brugere kan kun installere apps fra Marketplace eller iTunes Store, så du kender den app er blevet digitalt signeret reducere risikoen. Android imidlertid ikke følger den samme proces.

Du kan udvikle en liste over “godkendte« eller »vejledende« apps, der er gode og tillidvækkende løsninger de mest almindelige medarbejdere arbejdsopgaven behov.

4.. Beskytte privatlivet

Vær forsigtig med app-indstillinger – gør de virkelig brug for at kende brugernes placering? Har du virkelig brug for at gemme, at personlige eller betalingsoplysninger inden app?

Selv hvis den app brug for visse oplysninger, hvordan de opbevarer det måske ikke være så sikre som man gerne vil. Og det kan ofte leveres til tredjemand (normalt til markedsføringsformål), så oplysningerne er i fare på dårlig sikkerhed praksis ved at nogen af ​​disse organisationer.

5.. Hold apps og enhed software ajour

På samme måde som desktop software og operativsystemer bør holdes ajour for at holde foran kriminelle opfinde nye måder at angribe dit system, mobile operativsystemer og apps skal holdes ajour. Anvende opdateringer regelmæssigt og vælg automatiske opdateringer, hvis tilgængelig.

6.. Bruge remote værktøjer

Aktiver fjernsletning og bruge sporing software. Fjernsletning løsninger betyder, at hvis enheden er tabt eller stjålet følsomme oplysninger kan blive udslettet som genskaber enheden tilbage til fabriksindstillingerne.

Windows Phone 7 indeholder en “Find My Phone” funktion, der kan finde en mistet telefon, låse den eller slette den på afstand, så ingen kan få adgang til dataene.

7.. Brug Wi-Fi-netværk med omhu

Wi-Fi skal deaktiveres, når de ikke er i brug for at undgå at udsætte enheder til uvelkomne forbindelser – det forlænger også batteriets levetid!

Hvis forbindelse via Wi-Fi, så prøv at bruge en krypteret netværk, der kræver en adgangskode. Hvis du bruger usikker Wi-Fi, undgå at gennemføre transaktioner, der involverer personlige eller finansielle oplysninger, såsom netbank eller indkøb.

8.. Sikker klikke praksis

Emails med ondsindede links kan kompromittere en mobil enhed på samme måde som en stationær man kan. Hvis adgang til et websted, hvor personlige eller fortrolige oplysninger vil blive delt, sørg for at det har en “https” i starten. Men dette er ikke idiotsikker, så sørg for at du bruger et sikkert netværk.

9.. Beskyt data

Især hvis medarbejderne har følsomme forretningsmæssige data på deres mobile enhed, skal du bruge en krypteringsnøgle løsning. Et mobilt Device Management løsning, som kan implementeres på præmissen eller som en cloud-baseret tjeneste er software distribution, sikkerhed og service management til mobile enheder.

Og selvfølgelig bakke det op – kontrollere backup funktioner er tilgængelige med hver enkelt enhed, hvis du ikke bruger en tredjepart løsning.

10.. Rens den inden bortskaffelse eller genbrug

Hvis en enhed er solgt, genbruges eller genvindes aftørre data og fjerne eller slette SIM og SD-kort.

I dagens high-tech verden, er det stadig mennesker, der gør forskellen. Det er derfor, Fast IT bringer den menneskelige kontakt ind i it-branchen. Vi lover at holde dig informeret og uddannet på hvad der er bedst til din virksomheds behov.

Uanset om du elsker teknologi eller hader det, er det vigtigt, at du føler dig sikker, det er at arbejde for din mobil-virksomhed.

Reklamer