Samsung galaxy S4

Samsung har endelig løftet sløret for Samsung Galaxy S4. Det har bragt sine attributter i lyset. Baseret på den nyeste Android v4.2.2 Jelly Bean operativsystem, Galaxy S4 sports TouchWiz brugergrænseflade, der henter med det tilføjet attributter.

Smart Scroll Funktionalitet:

Den mest populære egenskab ved denne smartphone er Smart Scroll. Den sporer dine øjne til at rulle indholdet. Men det er forskellige fra hvad der var blevet forstået af teknologi kritikere. Smart Scroll er en attribut, der styres af dine bevægelser. I det øjeblik du vippe din smartphone, de interne bevægelsessensorer registrere bevægelse og følgelig rulle.

Redesignet snapper Anvendelse:

Snapper ansøgningen er udstyret med nye og bedre egenskaber. For eksempel når du klikker et fotografi kan optage en lyd på 9 sekunder så godt. Den Drama Shot kan skabe handling optaget gennem burst mode. Du har klikket på et billede af en ven at spille tennis, og du kan flette alle billeder & lave en action af tennisspiller. På denne måde kan du lave en handling på din ven spille tennis. En ekstra funktion, der ankommer føjet til snapper ansøgningen er dobbelt snapper attributter. Du kan samtidig klikke fra den forreste og bageste ende snapper. Nu kan du klikke en gruppe billede med dig i det ved hjælp af denne funktion.

Smart Pause:

Smart Pause sporer din øjenbevægelser fra frontkameraet. Det vil fornemme din øjenbevægelser, for eksempel indtil du ser en video på video vil holde spiller, så snart du tage øjnene fra det videoen på pause.

S Factor:

Galaxy S4 ankommer med flere S-attributter. S Oversætter er en sådan egenskab, der hjælper med oversættelsen. Dette er hjælp, mens du læser e mails og beskeder. Gør interaktion og kommunikation mere bekvemt er, hvad denne egenskab handler om.

Der er én mere S-funktionen, S Voice Drive, det hjælper brugere med guidet stemme navigation, der er nyttige, når de kører. For brugere, der er sundhedsbevidste og ønsker at holde sig opdateret om deres fitness-niveau funktionen af ​​S Sundhed er en velsignelse. Det hjælper med at opretholde et spor af workout møder, diæter, & vægtkontrol, assists monitor blodtryk, og selv viser blodsukkeret.

Near Field Communication og Group Play:

Near Field Communication-teknologi giver flere fordele. Wi Fi Direct kan bruges til at afspille sange og spil sammen. Glu & Gameloft har udviklet deres spil til at passe til denne teknologi. Nu kan brugere tilføje otte spillere og lege sammen.

Air View Feature:

Tilføjelsen af ​​den nyeste attribut ved navn Air View er interessant. Nu behøver du kun at svæve på den berøringsfølsomme skærm for at zoome ind, starte en video og adgang hurtigopkald. Dette er den fineste træk medtaget af den sydkoreanske mobiltelefon maker.

Samsung Galaxy S4 tilbud er tilgængelige med flere førende udbydere på markedet. Log på en sammenligning portal for at få en.

samsung galaxy s4 er en teknologisk vidunder. Han elsker at skrive på de nyeste smartphones, og mobiltelefoner såsom Galaxy S4

samsung! Et brand, der egenhændigt ændrer landskabet af den globale smart telefon markedet. Spørg enhver mobiltelefon ekspert om markedet uden Samsung, og du ville få en klump look. Helt ærligt, har den sydkoreanske producent havde en vidtrækkende konsekvenser, ikke blot for nicheaktørerne, men også på de store mærker ved at tvinge dem til at tænke og nytænke deres produkt og positionering strategier.

Samsungs blitz Krieg for Marketing og produktlanceringer tog alle på sengen par år tilbage. Før mange indset, havde Samsung solidt placeret sit greb om Smart Phone markedet. Hvis de fleste industri rapporter man skal tro og følges, Apple er i for en hård kamp på grund af Samsung, mens HTC, Sony, Nokia og endda den store Blackberry forsøger at fange op med nogle af de centrale begrundelse, at de har mistet til Samsung.

De seneste lanceringer fra Samsung, Samsung Galaxy S4 er en spændende tilbud. Selvom mange vil finde det svært at skelne mellem Galaxy S3 og S4, S4 er helt sikkert og avanceret version af S3 og har en masse at tilbyde sine stadigt voksende kundeunderlag. Den ene ændring, at de fleste mennesker havde forventet og blev skuffede var i selve Galaxy S4. Den plast-lignende udseende af Galaxy S3 vandreture i rebranded med Galaxy S4.

Den fulde HD AMOLED skærmen er hurtigt ved at blive en signatur mærke til Galaxy S4. Galaxy S4 er til fordel for forbrugerne med forbedrede udseende og skærmopløsning. Kroppen er mindre og tyndere i forhold til Galaxy S3. Ved 5 inches telefonen sikkert har en længere skærmens overflade i forhold til sine konkurrenter som HTC One og Sony Xperia Z. dog; opløsningen næppe får forvrængede tak til den pan-betragtningsvinkel af enheden.

Den 1,6 GHz processor med en 2 GB RAM er et anstændigt kombination. Selvom, HTC One og Sony Xperia Z huser bedre processorer, Galaxy S4 processor får jobbet gjort for Jelly Bean Android OS. Samsung er gode til pakning af små innovationer med stor indvirkning på brugerne. Med Galaxy S4, hævder den nye Smart Stay teknologi til annonce en intuitiv fornemmelse for brugeroplevelsen. Den sporer øjeæblet bevægelse brugeren og pause videoerne på blik.

Internettet gennemser erfaring er taget til et helt nyt niveau. A 2600 mAh batteri kraftoverførsel Galaxy S4 understøtter enheden positivt. A 13 MPa sjælden kamera fungerer godt til sin fordel, men frontkameraet er ærligt talt en skuffelse. Den interne og eksterne hukommelse er ikke en årsag til bekymring i nogen af ​​de høje ende smartphones og Galaxy S4 er ikke en undtagelse til det samme.

Samsung har investeret kraftigt i marketingkampagner og stærkt ind for en guerilla marketing strategi for de fleste af sine lanceringer. Efter at have sat den toneangivende ganske høj med Galaxy S3, galaksen S4 pre-launch hype sikkert skabt en masse af forventning omkring den tilsyneladende feature-rige telefon. Men hvad i sidste ende viste sig var en (forholdsvis) dystre show fra en telefon, der var indstillet til at revolutionere smart telefon markedet og drive de små elementer af Sony, LG og HTC ud af konkurrencen. I stedet har Galaxy S4 givet dem en mulighed for at komme tilbage og slå Samsung hårdt ved at lave en bule i sin markedsandel.

Samsung er hurtig til at lære af sine fejltagelser. Det helt sikkert ville have fornemmet stemningen efter galakse S4 lancering. Med HTC One og Sony Xperia Z banker hårdt på deres døre, gearing Blackberry op med Z10 og Q10, vil Samsungs investeringer i F & U nødt til at være optrappet og suppleret med smarte produktegenskaber. En lang stående klage over “plastic-feel” i Samsung Galaxy-serien skal behandles i den næste version. Især med konkurrenterne kant dem op.