Apple Macbook Air

apple macbook air 11 vs 13Macbook Air, som let kan betegnes som verdens tyndeste notebook nogensinde er helt sikkert en Macintosh bærbar computer, specielt designet af en af ​​de største computer fremstiller i verden, Apple. Det kan betragtes som ultra transportabel én blandt Apples Macbook familie, og det blev lanceret på Mac verden konference og Expo i år 2008. Macbook Air er helt sikkert den første af sin art, der effektivt implementeret Apples nyeste aluminium unibody kabinet. Denne særlige bærbare computer er blevet to gange ændret for en meget bedre performance, siden den første lancering. Den første udgave var bestemt hurtigere i form af sin præstation, som omfattede en større harddisk sammen med en Mini DVI-port. Men den nye version, som blev indført i Macbook Pro-familien blev tilbudt til en meget lavere pris sammen med funktioner som hurtigere ydeevne og en meget længere batterilevetid.

Nå, mens diskuterer om funktionerne i denne fremragende produkt, første ting, der kommer til din meddelelse er helt sikkert design af Macbook Air. Denne attraktive notebook er helt sikkert en af ​​de tyndeste nogensinde er lavet. Den første udgave var lavet af kun et enkelt stykke aluminium, bestående af Apples unibody teknik. Det vejer kun omkring 3 pounds med en blank finish sammen med en LED baggrundsbelyst skærm og også en baggrundsbelyst tastatur. Det omfatter også en meget større pegefelt, som nemt understøtter multi touch gestus herunder klemning, glidning roterende osv., som normalt er de vigtigste funktioner, der findes i iPhones. Efter at have introduceret Macs OSX sneleopard, har multi touch trackpad nu begyndt at reagere på håndskriftsgenkendelse, selv af kinesiske tegn.

For så vidt angår de andre funktioner i dette fremragende produkt, der er tale om, er der bestemt ingen ende på det. Macbook Air er helt sikkert en subcompact notebook fra Apple, herunder en valgfri solid state-lagring drev. Den bærbare kommer med en flip ned højre side luge, som når den åbnes, afslører en USB-port og en Mini Display port sammen med en stereo hovedtelefon-stikket. Maskinen består af en Mega sikker adapter i venstre side til strøm, et iSight webcam og en mikrofon, der er placeret over skærmen. Modellen omfatter også en lav spænding lille formfaktor Core 2 Duo Penryn sammen med en 6 MB cache, som normalt kører på 1066 MHz bus. Den RAM er loddet på bundkortet. Macbook Air leveres med en 128 GB solid state-lagring drev sammen med en indbygget 120 GB harddisk. RAM er på 2 GB og er ikke opgraderes.

Nogle andre vigtige funktioner omfatter en mono enkelt højttaler inkluderet under tastaturet, USB-til-Ethernet-adapter, genanvendeligt kabinet og mange andre. MacBook Air sikkert opfylder kriterierne i Energy Star version 5.0 og er vurderet EPEAT Gold.

Jeg har brugt min MacBook Air Laptop for de sidste 200 dage. Jo mere jeg bruger det, jo mere jeg kan lide maskinen. Min Air er nu min perfekte rejsekammerat.

Mange mennesker har klaget manglerne ved Air. Ligesom kun én USB-port, batteriet ikke swappable, ingen cd-drev, osv. Indtil du bruger det som en vej kriger, vil du virkelig værdsætte ultra portabilitet af Air.

Én USB-port Only. Yes! Ene er nok. Tænk over det. Hvor ofte har du to USB porte samtidigt. Road kriger ligesom os vil bruge Bluetooth til at erstatte USB. Vi forbinder enheder som mobiltelefoner, for det meste via Bluetooth. Min vigtigste brug af USB-porten er USB sikkerhedsnøgle udstedt af banken.

USB-porten er næppe bruge disse dage, medmindre jeg udfører en omfattende backup til min eksterne drev eller overføre store filer. Når jeg siger store filer, jeg tager omkring størrelsen af ​​100GB. Med Wifi kører 802.11n, er at overføre filer på 10 til 20 GB via trådløst ikke et problem overhovedet. 10GB kan overføres inden for 10 minutter.

Hvorfor bære en cd-drev. Krydret rejsende ligesom os, vil rippe DVD og afspilning fra harddisken. Når du er på farten, vi ikke bytte cd’en ind og ud af cd-drevet. Vi kopierer vores krævede data i harddisken og bruge den, mens på vej, fordi vi alle ved, at adgang til cd-drevet vil dræne batteriet hurtigere.

Da dette er den typiske opførsel af en road warrior. Derefter fjerner cd-drevet fra maskinen og gøre det til en ekstern enhed er et strategisk træk. Det vil sparer batteristrøm og lette vægten. Road Warrior normalt bruger cd-drevet, før de rejser, og efter at drevet ikke anvendes, før brugeren er tilbage til basen. Hvis brugeren virkelig har brug for cd-drevet, så tag det sammen med ham.

Jeg har ikke brug for ekstra batteripakke. Batteriet kan vare fra 2 til 6 timer afhængig af, hvordan jeg bruger. Min Air har overleve en 12-timers rejse fra en enkelt opladning. Selvfølgelig en erfaren rejsende ligesom mig, ved, hvordan man bevare og maksimere batteriet til at vare så længe som det kan. Med en kombination af at tænde og slukke trådløse og bruge tændte tastatur tyndt, er jeg sikker på du kan forlænge batteriets levetid på MacBook Air så godt som mig.

MacBook Air Laptop har dog det mangler. Den vigtigste mangel er, er der ingen sikkerhed lås. Du kan ikke fastgøre den til et ikke flyttes objekt. Således dette gøre min Air rigtig bærbar, jeg er nødt til at bringe det på toilettet for at tisse med mig, hvis jeg ikke har nogen til at se efter det.

En anden mangel for mig er ingen indbygget LAN port. Der er tidspunkter, jeg bare brug for at få en hurtig opgave gjort, ville jeg foretrække at få tilsluttet hurtigere ved at tilslutte til LAN-porten end konfigurere Wifi. Dette problem er stadig tåleligt, hvis jeg husker at medbringe min USB-Ethernet-adapter.

Kører Windows Vista via Parallels Desktop, udførelsen er stadig acceptabelt. Men kører Windows XP via Parallels, jeg vinde tilbage flere CPU ressourcer og genvinde 4GB ledig plads på harddisken.

Er 80 GB plads på harddisken for lille til Air? Fjernelse mine sjældent benyttede mp3 og film-filer og flytte dem til min eksternt lager. Jeg har stadig 28DK tilbage på min Air. Hvis du ikke er en porno opkøber, 80GB er mere end nok.

2GB RAM og kører på integreret grafik, kan jeg multitaske Photoshop, Parallels Desktop, iPhoto, iMovie og iTunes komfortabelt. Jeg er også bruger Final Cut Express på min Air. Det trick til at køre Air på det bedste er at holde udstødning fan RPM så lavt som muligt, og der er omkring 2000 RPM. Jo lavere RPM, jo flere programmer du kan køre og hurtigere.

Husk MacBook Air bærbar computer er ikke en MacBook Pro. Men Air packs langt mere præstation i slankeste chassis ideel til road warrior.

Reklamer